AcasăSPORT„Piturca, zis si Mister Bean, e un terminat!”

„Piturca, zis si Mister Bean, e un terminat!”

Mutu si Piturca, doua caractere diametral opuse

Nu a fost si probabil ca nici nu va exista o relatie de prietenie intre Adrian Mutu si Victor Piturca. Din contra, cei doi par mai degraba dusmani decat amici.

Mutu si Piturca, doua caractere diametral opuse

Transferul la FC Pune City, in India, echivaleaza cu iesirea la pensie a fotbalistului Adrian Mutu. Fix asta a lasat sa se inteleaga Victor Piturca, saptamana trecuta, cand a vorbit despre posibila revenire a „Briliantului” la echipa nationala: „Mutu a terminat-o cu fotbalul, la cum si-a petrecut el ultimul an de zile. Sigur nu mai joaca! A, poate ca o sa fie antrenor, e altceva… da, e baiat destept si poate fi un bun tehnician”. Din India, acolo unde asteapta debutul noului sezon, Mutu i-a raspuns fostului selectioner, pe care il considera un „terminat”. In antrenorat, evident. „Piturca a spus despre mine ca sunt terminat? E parerea lui si o respect, dar asta nu inseamna ca nu pot sa o critic. Nu sunt de acord si cred ca timpul va arata cine are dreptate. Eu spun ca Piturca, Mister Bean, asa cum il stie lumea, e terminat ca antrenor. Oricum, el va ramane in istorie doar pentru ca s-a certat cu Hagi, cu Mutu si pentru golul marcat cu ceafa, la care el raspunde: «Asa am vrut sa dau, no?!»”, a declarat Mutu intr-un interviu acordat unei publicatii dambovitene.
Despre echipa nationala, „Briliantul” recunoaste ca acum nu e momentul sa se gandeasca la revenirea sub tricolor: „Le multumesc celor care au incredere in mine, dar e prea devreme sa fiu convocat.  Acum trebuie sa avem incredere in jucatorii nationalei, pentru ca se mai intampla sa nu marchezi. Sper sa ne calificam la EURO. Iordanescu este selectionerul potrivit, daca nici el nu are experienta, atunci cine are?”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger