AcasăSPORT„Nationala decimatilor” pentru Operatiunea Belfast

„Nationala decimatilor” pentru Operatiunea Belfast

Nationala, decimata inaintea deplasarii la Belfast

Selectionerul Anghel Iordanescu nu se teme atat de Irlanda de Nord, adversarul de sambata, din preliminariile „europenelor”, cat de absentele din echipa nationala.

Nationala, decimata inaintea deplasarii la Belfast

Din cauze medicale, opt jucatori nu sunt apti sa evolueze la Belfast. Ieri, intr-o conferinta de presa, Iordanescu a detaliat subiectul accidentatilor din lotul Romaniei: „’Pe lista doctorului Pompiliu Popescu sunt opt probleme, fotbalisti pe care fie nu putem, fie se afla in recuperare. Initial, am dorit sa facem o vacanta activa, cu jucatorii si familiile lor, in Austria, la munte, dar nu am reusit. In concluzie, am avut mari probleme in convocarea lor, sosind in sase grupuri diferite. Ultimul grup nici nu a ajuns inca, fiind alcatuit din Rat si Sanmartean, care se afla la Belgrad, pentru recuperare. Pantilimon a plecat deja de la lot, Rat si Sanmartean sunt in tratament, Keseru si Gardos au venit cu gleznele umflate, Sapunaru a avut si el probleme, iar Marica si Tanase sunt absenti”. Selectionerul s-a aratat ingrijorat si de situatia fotbalistilor care activeaza in strainatate: „Ma ingrijoreaza situatia celor de peste hotare. Multi dintre ei sunt la final de contract, altii isi cauta echipe. Din punct de vedere mental, ei au probleme si eu trebuie sa fac cu acesti jucatori un lot care sa bata la Belfast”.
Meciul Irlanda de Nord – Romania va avea loc pe 13 iunie, la Belfast, pe stadionul „Windsor Park”, in preliminariile Euro 2016.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger