AcasăRecomandari„Nasul” Sandu isi face firma de impresariat sportiv

„Nasul” Sandu isi face firma de impresariat sportiv

S-a retras de la conducerea Federatiei Romane de Fotbal, dar nu si din fenomen. Mircea Sandu sustine ca inca nu si-a spus ultimul cuvant in acest sport, drept pentru care pregateste o revenire in forta.

Mircea Sandu cunoaste toate legile si secretele fotbalului

Daca peste 20 de ani a fost manager, ce altceva putea alege sa faca fostul presedinte al FRF?! „Nasul” Sandu vrea sa ajute cluburile din Liga 1 in chestiunea reorganizarii, motiv pentru care si-a infiintat o firma de consultanta, la care patronii pot apela pentru sfaturi si proiecte oferite de specialisti. „In ultimele zile am fost foarte ocupat, am umblat ca sa-mi inchei actele pentru o societate pe care o deschid acum impreuna cu Meche (n.r. – Dumitru Mihalache, fostul sau subaltern de la Federatie). Vrem sa expunem cluburilor interesate situatiile de organizare a unei societati comerciale/ club de fotbal, sa intocmim dosare de licenta, pentru cine incheie un contract cu noi etc”, a spus Sandu la „Dolce Sport”. Fara sa vrea, antecesorul lui Razvan Burleanu a dezvaluit ce-i asteapta pe agentii de jucatori incepand cu vara urmatoare: „O sa avem si un departament de transferuri de jucatori, deoarece, dupa congresul FIFA de anul viitor, din aprilie-mai, nu vor mai exista agenti FIFA! Doar avocatii vor putea sa semneze documentele de transfer. Noi avem deja o echipa de avocati la firma asta”.
Nu este pentru prima data cand se aude ca elvetianul Sepp Blatter (seful FIFA) va porni un razboi impotriva agentilor de jucatori, insa pana la Mircea Sandu niciun alt fost sau actual presedinte de federatie nationala n-a spus deschis ce urmeaza sa se intample. In Liga 1, cei mai puternici impresari raman fratii Becali, chiar daca, in prezent, firma lor a trecut in administrarea prietenilor apropiati, atat timp cat Ioan si Victor Becali se afla la inchisoare. Pe plan intern, afectata de aceasta masura pe care o va lua Blatter va fi si Anamaria Prodan, iar din afara cel mai mult va avea de suferit portughezul Jorge Mendes, managerul unor supervedete ca Jose Mourinho, Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria sau Falcao.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger