AcasăSPORT„Leul” Ekeng a ajuns in Camerun

„Leul” Ekeng a ajuns in Camerun

Regretat in Romania si plans acasa, in Camerun. Ex-dinamovistul Patrick Ekeng s-a intors pe pamantul natal la mai bine de o saptamana de la moartea sa.

Trupul neinsufletit al fostului fotbalist a ajuns la Yaounde, capitala Camerunului. De la aeroport si pana la stadionul unde a fost depus sicriul, cortegiul funerar a fost condus pe drum de mii de oameni.

Pe arena unde a inceput fotbalul Patrick Ekeng, rudele, prietenii apropiati si suporterii au venit sa-si ia ramas bun. Pe un panou special amenajat pentru asa ceva, fanii i-au scris mai multe ganduri de adio, iar un banner avea cel mai emotionant mesaj: „Un leu nu moare niciodata, el doarme! Odihneste-te in pace, Patrick!”. Inmormantarea va avea loc la Yaounde, oras in care Ekeng s-a nascut (26 martie 1990) si a copilarit.

De partea cealalta, in Romania, clubul Dinamo a anuntat ca tricoul cu numarul 14, cel purtat de camerunez, va fi retras pentru totdeauna. Iar eventuala victorie in finala Cupei Romaniei de maine, cu CFR Cluj, ii va fi dedicata lui Patrick Ekeng.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger