AcasăSPORT„Jignirile” lui Zoltan Kovacs, analizate de Burleanu

„Jignirile” lui Zoltan Kovacs, analizate de Burleanu

Burleanu si Iordanescu, in comisia care va ancheta jignirile aduse de Z.Kovacs juniorilor romani

Presedintele FRF a declarat ca sedinta Comisiei Tehnice, in care se vor analiza rezultatele nationalei Under 17 si acuzatiile formulate la adresa coordonatorului loturilor de juniori, Zoltan Kovacs, care ar fi jignit jucatorii, va avea loc abia vineri, deoarece vrea sa asiste la intalnire.

Burleanu si Iordanescu, in comisia care va ancheta jignirile aduse de Z.Kovacs juniorilor romani

Initial, sedinta Comisiei Tehnice a FRF era programata pentru maine. „Probabil ca sedinta va avea loc vineri, pentru ca imi doresc sa fiu si eu prezent. Se va face o analiza si se va prezenta un raport asupra intregii perioade de pregatire, dar si cele trei meciuri jucate in Anglia”, a spus Burleanu. Nationala Under 17 a Romaniei a pierdut toate cele trei meciuri disputate la Turul de Elita care a avut loc in Marea Britanie: 1-2 cu Anglia, 0-2 cu Norvegia si 0-3 cu Slovenia.

Zoltan Kovacs

In alta ordine de idei, presedintele Federatiei a precizat ca selectionerul Anghel Iordanescu stie deja unde se va caza echipa nationala in Franta, pentru Campionatul European de anul viitor: „Iordanescu si-a ales deja hotelurile din Franta. Este o procedura impusa de UEFA, astfel incat sa comunici trei baze sportive in care doresti sa iti faci pregatirea. Acest lucru s-a stabilit din urma cu trei-patru luni”. In alta ordine de idei, FRF va anunta noul sponsor tehnic al echipei nationale pana la finalul lunii aprilie, sustine Burleanu: „Aveti incredere, ca intr-o perioada scurta de timp, doua-trei saptamani, vom anunta noul partener tehnic al echipei nationale”.

Nici suporterii nationalei nu mai cred in seful FRF

Nu doar componentii Generatiei de Aur s-au revoltat impotriva lui Razvan Burleanu, ci si sustinatorii echipei nationale. La partida cu Insulele Feroe, disputata la Ploiesti, pe stadionul „Ilie Oana” a fost afisat un banner (foto) care arata ce cred microbistii romani despre inlocuitorul lui Mircea Sandu la conducerea FRF. „Burleanu, gay, versatil, ofer placeri…”, se poate citi pe panza ridicata de spectatori, anuntul fiind insotit, evident, si de un numar de telefon la care presedintele Federatiei Romane de Fotbal poate fi contactat.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger