AcasăSPORT„Extraterestrii” inghetati

„Extraterestrii” inghetati

Guardiola a tipat deseori la arbitrul Jose Luis Paradas

Obligata sa castige la Pamplona, pentru a ramane in plasa liderului Real Madrid, echipa lui Guardiola s-a impiedicat pe un teren dificil si ramane la ani-lumina in spatele “galacticilor”.

Guardiola a tipat deseori la arbitrul Jose Luis Paradas

Dorinta lui Guardiola de a-si menaja cativa titulari pentru meciul de Champions League cu Bayer de maine, de la Leverkusen, din prima mansa a optimilor, terenul bocna, frigul patrunzator de la Pamplona si greselile in lant comise de Victor Valdes si Pique i-au costat trei puncte pe catalani.

Mascherano a fost cel mai vehement contestatar la adresa centralului

Tehnicianul “extraterestrilor”, obisnuit sa treaca fara probleme peste greselile de arbitraj, nu si-a mai tinut nervii in frau si i-a reprosat centralului Jose Luis Paradas un gol marcat de Alexis Sanchez in minutul 82, la 2-3, si anulat pentru offside. Iesirea la adresa arbitrului i-a adus lui Pep un cartonas rosu incasat pe tunelul spre vestiare si o suspendare stabilita in functie de raportul de arbitraj. Odata cu el a fost eliminat si argentinianul Javier Mascherano, tot pentru proteste. Barcelona nu mai pierduse la Pamplona din martie 2006 si avea sase victorii in ultimele sase meciuri directe cu Osasuna (golaveraj 21-1).

author avatar
eNational
70 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger