AcasăSPORT„Extraterestrii” de la Barca ar putea ateriza la Bucuresti

„Extraterestrii” de la Barca ar putea ateriza la Bucuresti

FC Barcelona ar urma sa joace, in data de 11 august, pe „National Arena”, in compania „starurilor” Moti, Pulhac si Naumovski.

Prezenta lui Lionel Messi la Bucuresti ar fi, pentru romani, cel mai asteptat eveniment din ultimii ani

Greu de crezut, insa, ca superamicalul poate avea loc la Bucuresti, de vreme ce, a doua zi, pe 12 august, FC Barcelona si-a stabilit prezentarea lotului in clasicul amical „Trofeul Joan Gamper”. Este vorba despre o partida care an de an se desfasoara pe „Camp Nou” in compania unui nume mare din fotbalul european; SSC Napoli, Bayern Munchen, AC Milan sau Inter au fost invitatele din anii trecuti. In plus, la 10 zile distanta, pe 22, este programata mansa tur a Supercupei Spaniei, cu Real Madrid. Tinand cont de aceste date OFICIALE din calendarul clubului catalan, sanse minime ca team-ul antrenat acum de Tito Vilanova sa viziteze Bucurestiul in acea perioada. Singurele deplasari confirmate pana acum de FC Barcelona sunt amicalele cu SV Hamburg (24 iulie – la Hamburg) si un joc cu reprezentativa Marocului (28 iulie, Tanger).

Se amana derby-ul cu Rapid?

Pe 11 august, Dinamo ar trebui sa joace in Liga 1 cu Rapidul lui Ioan Ovidiu Sabau, insa amanarea acestui derby n-ar reprezenta un impediment daca s-ar pune problema unui amical cu FC Barcelona.

Mourinho a refuzat

Surse din cadrul clubului dinamovist afirma ca „alb-rosii” au batut mai intai la portile „Bernabeului”, insa antrenorul Jose Mourinho n-a vrut sa deschida usa unui amical. Cum nici AC Milan sau Inter n-au parut interesate de propunere, s-a ajuns la FC Barcelona, cea mai spectaculoasa formatie din istoria fotbalului. In urma cu exact 10 ani, Dinamo era invitata in Spania de Real Madrid pentru un joc de verificare, castigat cu 5-2 de „galactici”, meci in care Claudiu Niculescu reusea un supergol din lovitura libera de la peste 30 de metri.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger