AcasăSPORT„El Clasico” fara Messi? 20 milioane euro pierderi din publicitate!

„El Clasico” fara Messi? 20 milioane euro pierderi din publicitate!

Messi are sanse minime sa joace in Real – Barcelona, peste trei saptamani

Sanse minime spre zero ca sa avem parte de un duel Cristiano Ronaldo – Lionel Messi in primul „El Clasico” al sezonului din Spania.

Messi are sanse minime sa joace in Real – Barcelona, peste trei saptamani

Argentinianul nu va fi refacut 100% pentru meciul de pe Santiago Bernabeu, programat pe 21 noiembrie, sustine cotidianul catalan „Sport”. Accidentat in luna septembrie (in Barcelona – Las Palmas), Messi a suferit o ruptura a ligamentului colateral intern la genunchiul stang, afectiune care necisa minimum 7 saptamani de pauza. Cu toate ca a inceput deja recuperarea (momentan, doar la sala, dar fara alergari), „Sport” scrie ca Leo nu reprezinta o solutie la care antrenorul Luis Enrique se gandeste in vederea derby-ului cu Real. Pentru piata de publicitate, absenta de pe teren a starului Barcelonei (principalul favorit la castigarea Balonului de Aur pe 2015) poate cauza pierderi de pana la 20 de milioane de euro, noteaza presa spaniola.
Altfel, rugat sa vorbeasca despre rivalitatea sa cu Messi, portughezul Cristiano Ronaldo si-a reafirmat inca o data pozitia binecunoscuta: „sunt cel mai bun din lume!” Cristiano Ronaldo in stare pura: „A fost complicat sa-l vad pe Messi castigand mai multe «Baloane de Aur». Imi spuneam «la ce bun sa merg la gala?» Totusi, cand ma uit la ultimele mele opt sezoane, pot sa afirm ca am fost mereu la cel mai inalt nivel. Dati-mi un exemplu de alt jucator care sa fi reusit asta. Poate ca, pentru tine, cel mai bun este Messi: dar in mintea mea, eu sunt cel mai bun din lume”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger