AcasăSPORT„Dream Team-ul” CSM Bucuresti papa degeaba banii Primariei Capitalei

„Dream Team-ul” CSM Bucuresti papa degeaba banii Primariei Capitalei

Handbalistele CSM, la un pas de un nou sezon ratat

Formatia CSM Bucuresti a pierdut meciul din deplasare cu Vardar, disputat la Skopje, scor 21-22, in primul joc din Grupa principala 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Handbalistele CSM, la un pas de un nou sezon ratat

Prezentata in Romania ca o favorita la castigarea trofeului, echipa CSM se dovedeste doar un fas. Dream Team-ul  promis iubitorilor de handbal din Bucuresti nu face altceva decat sa pape degeaba banii Primariei Capitalei.
La Skopje, dupa cateva minute echilibrate, CSM s-a desprins la doua goluri, 4-2 (min. 8), iar apoi 5-3 (min. 9), scorul devenind 6-3 pentru campioana Romaniei (min. 12). Perioada buna a echipei din Capitala a continuat si in startul reprizei secunde, 13-11 in minutul 32. Vardar a fost formatia care a venit mereu din urma pe tabela, iar de la 18-19 (min. 49) s-a desprins la 22-19 (min. 57), ecart care s-a dovedit a fi decisiv pentru soarta partidei. CSM a fortat egalarea pe final, dar cele zece minute fara gol marcat (din minutul 49 pana in minutul 59) au atarnat greu in balanta meciului; „vedeta” Ana Paula Rodrigues Belo a ratat ultima aruncare a partidei.
In alta partida din Grupa a 2-a, Gyori ETO a invins-o pe campioana en titre, Buducnost Podgorica, cu 22-20, Cristina Neagu marcand patru goluri pentru muntenegrence. In clasament, pe primul loc se afla Gyori, cu 7 puncte, urmata de Buducnost, cu acelasi numar de puncte, dar golaveraj inferior, Vardar (6 puncte), CSM Bucuresti (5 puncte), Midtjylland (3 puncte) si IK Savehof (0 puncte). CSM va juca pe 15 ianuarie urmatorul meci, pe teren propriu, cu danezele de la Midtjylland.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger