AcasăSPORT„Dodel” a scuipinel pe fanii Stelei

„Dodel” a scuipinel pe fanii Stelei

Cristi Tanase va fi persona non-grata in Ghencea

Printre cei mai slabi jucatori de pe teren in debutul partidei, Cristi Tanase si-a iesit din fire la pauza, cand spectatorii de la tribuna a II-a l-au fluierat pentru gafele comise in Steaua – Viitorul.

Cristi Tanase va fi persona non-grata in Ghencea

Si cum Tanase este genul de om care nu ramane dator, le-a dat inapoi inzecit fanilor veniti sa urmareasca meciul din Ghencea. Ce le-a dat? Flegme si injuraturi, semne obscene si iar scuipati si urari despre familie si morti, sa fie, fara numar, fara numar!
Rabufnirea lui „Dodel” a avut loc la pauza, cand echipele paraseau terenul de joc si se indreptau spre vestiare. Apostrofat de „ultrasii” refugiati la tribuna a II-a, ex-ul „Strambei” Diana Guresoaie s-a comportat exact cum cere statutul de capitan al unei legendare echipe. Dupa incheierea partidei, degajat, Cristi Tanase a vorbit despre cele doua goluri marcate, s-a referit si la importanta acestei victorii (4-1 pentru Steaua) in contextul ultimelor rezultate, dar n-a suflat un „iertare” pentru reactia avuta la finalul primei reprize.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger