AcasăSPORT„Danciu”, un gol si o criza de nervi

„Danciu”, un gol si o criza de nervi

Contra Gazului, Danciulescu a marcat al 203-lea gol in Liga 1

Golgeterul dinamovist Ionel Danciulescu a fost foarte nervos in momentul schimbarii cu brazilianul Michel Platini, decisa de antrenorul Liviu Ciobotariu in minutul 58. Atacantul roman a fost calmat cu greu de catre coechipierii de pe banca de rezerve.

Contra Gazului, Danciulescu a marcat al 203-lea gol in Liga 1

Veteranul „cainilor” a marcat sambata al 203-lea gol in Liga 1, Ionel Danciulescu devenind cel mai important marcator in activitate. Dinamo s-a impus cu 2-0 in duelul cu Gaz Metan Medias, bucurestenii si oaspetii lor evoluand pentru prima oara „National Arena”. Danciulescu a fost titular in trupa lui Liviu Ciobotariu si s-a miscat foarte bine, avand mai multe ocazii si fructificand una dintre ele – vezi golul de 2-0. „Danciu” a fost, insa, vizibil deranjat de hotararea antrenorului de a-l inlocui cu brazilianul Michel Platini, la nici 15 minute dupa pauza. In momentul schimbarii, Danciulescu a scapat cateva injuraturi printre dinti, fiind calmat cu greu de catre colegii aflati pe banca. Inca de la transferul brazilianului de la TSKA Sofia, toata lumea a sustinut ca Michel Platini ii va lua locul lui Ionel Danciulescu, ultimul avand 35 de ani, o varsta sub pretentiile lui FC Dinamo.

Enervat inca de la prelungirea contractului

Tensiunea dintre Ionel Danciulescu si FC Dinamo a aparut inca de luna trecuta, cand la oferta de prelungire a contractelor facuta de club tridentului Danciu-Niculae-Munteanu, primul s-a ales doar cu un an in plus in Stefan cel Mare. Asta in timp ce Niculae si Munteanu au primit o prelungire de doi ani. Sosirea lui Platini a fost tratat drept un semnal de trecere in rezerva pentru Danciulescu.

author avatar
Sebastian Stan
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger