AcasăRecomandari„Bombele” lui Becali, doua petarde care au facut fis

„Bombele” lui Becali, doua petarde care au facut fis

Inca o data, Gigi Becali a ratat prilejul sa taca. Dupa ce miercuri seara trimbita pe toate posturile tv ca l-a „rezolvat” pe Marica, joi a dat inapoi si, spasit, a recunoscut ca „transferul lui Ciprian a picat”.

Initial, sosirea lui Marica la campioana Romaniei parea o afacere profitabila pentru ambele parti. De la Becali la Mircea Lucescu, cine a vrut si cine n-a vrut a comentat pe marginea acestui transfer. Ca de obicei, tonul l-a dat intiiul Gigi al tarii: „In proportie de 90%, ne-am inteles cu Ciprian Marica, mai sint doar mici detalii. Cea mai mare problema a noastra era marcatorul. Vreau sa semnez pe doi ani cu el, sa-mi scot banii, sa-l vind pe 2-3 milioane. Vreau sa intarim echipa pentru grupele Champions League. I-am spus ca, in cazul in care intram in Liga Campionilor, ii pot dubla salariul si va cistiga ca la Stuttgart. Va putea deveni idolul Romaniei, o sa-l pupe lumea la stopuri si o sa ii stringa lumea mina pe strada”. La nici 24 de ore de la aceste declaratii optimiste, stupoare: Marica nu i-a mai raspuns la telefon latifundiarului, dind de inteles ca nu-l intereseaza sa pupaturile la semafoare! „Cred ca a picat transferul lui Marica. Noi am asteptat un semn, dar in zadar. Probabil ca el vrea sa plece «afara»”.

Budescu, mai scump pentru Steaua

Si transferul lui Constantin Budescu s-a dovedit a fi un fis. Din cite se pare, greseala pe care a facut-o Becali a constat in demararea negocierilor cu fotbalistul, fara a cere acordul Astrei. Chiar daca s-a grabit sa anunte ca giurgiuvenii i-au acceptat oferta de 1,1 milioane euro, bani platiti intr-o singura sansa, realitatea de joi l-a contrazis pe Gigi. Afacerea a fost infirmata de conducatorul liderului, Petre Buduru: „Transferul lui Budescu e planificat pentru vinzare, mai ales ca i-am si promis jucatorului ca-l lasam sa plece iarna asta. In cazul Stelei, se negocieaza valoarea sa. Discutia este ca vrem o suma mai mare de la Steaua decit cea pe care am cerut-o echipei din Qatar”.
Cel mai probabil, situatia lui Budescu se va lamuri dupa o discutie directa intre Gigi Becali si patronul Astrei, Ioan Niculae.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
593 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger