AcasăRecomandari„Bombele” lui Becali, doua petarde care au facut fis

„Bombele” lui Becali, doua petarde care au facut fis

Inca o data, Gigi Becali a ratat prilejul sa taca. Dupa ce miercuri seara trimbita pe toate posturile tv ca l-a „rezolvat” pe Marica, joi a dat inapoi si, spasit, a recunoscut ca „transferul lui Ciprian a picat”.

Initial, sosirea lui Marica la campioana Romaniei parea o afacere profitabila pentru ambele parti. De la Becali la Mircea Lucescu, cine a vrut si cine n-a vrut a comentat pe marginea acestui transfer. Ca de obicei, tonul l-a dat intiiul Gigi al tarii: „In proportie de 90%, ne-am inteles cu Ciprian Marica, mai sint doar mici detalii. Cea mai mare problema a noastra era marcatorul. Vreau sa semnez pe doi ani cu el, sa-mi scot banii, sa-l vind pe 2-3 milioane. Vreau sa intarim echipa pentru grupele Champions League. I-am spus ca, in cazul in care intram in Liga Campionilor, ii pot dubla salariul si va cistiga ca la Stuttgart. Va putea deveni idolul Romaniei, o sa-l pupe lumea la stopuri si o sa ii stringa lumea mina pe strada”. La nici 24 de ore de la aceste declaratii optimiste, stupoare: Marica nu i-a mai raspuns la telefon latifundiarului, dind de inteles ca nu-l intereseaza sa pupaturile la semafoare! „Cred ca a picat transferul lui Marica. Noi am asteptat un semn, dar in zadar. Probabil ca el vrea sa plece «afara»”.

Budescu, mai scump pentru Steaua

Si transferul lui Constantin Budescu s-a dovedit a fi un fis. Din cite se pare, greseala pe care a facut-o Becali a constat in demararea negocierilor cu fotbalistul, fara a cere acordul Astrei. Chiar daca s-a grabit sa anunte ca giurgiuvenii i-au acceptat oferta de 1,1 milioane euro, bani platiti intr-o singura sansa, realitatea de joi l-a contrazis pe Gigi. Afacerea a fost infirmata de conducatorul liderului, Petre Buduru: „Transferul lui Budescu e planificat pentru vinzare, mai ales ca i-am si promis jucatorului ca-l lasam sa plece iarna asta. In cazul Stelei, se negocieaza valoarea sa. Discutia este ca vrem o suma mai mare de la Steaua decit cea pe care am cerut-o echipei din Qatar”.
Cel mai probabil, situatia lui Budescu se va lamuri dupa o discutie directa intre Gigi Becali si patronul Astrei, Ioan Niculae.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
593 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger