AcasăSPORT„ADN de campioni” pentru olimpicii din „Team Romania”

„ADN de campioni” pentru olimpicii din „Team Romania”

Alin Petrache a cerut echipei Olimpice a Romaniei sa faca istorie la Baku

Uite ca am trait sa o vedem si pe asta! Inalti demnitari guvernamentali sau prezidentiali, politicieni rivali si chiar altete regale au venit la sediul comitetului Olimpic si Sportiv din Romania pentru a le ura „bafta” componentilor delegatiei tarii noastre, care in perioada 12-28 iunie va participa la Jocurile Europene din Azerbaidjan.

Alin Petrache a cerut echipei Olimpice a Romaniei sa faca istorie la Baku

Iar marele merit al acestui suflu nou adus olimpismului de la noi ii revine, cu siguranta, inimosului presedinte al COSR , Alin Petrache. Cel care a profitat de aceasta ocazie nu doar pentru a semna cel mai consistent contract de sponsorizare din lumea sportului din ultima vreme, dar a prezentat totodata si rebrenduirea logo-ului echipei olimpice a Romaniei.

 

Cea mai numeroasa delegatie

Alin Petrache

De la Revolutie incoace, nu a mai avut tara noastra o delegatie atat de numeroasa la una dintre competitiile sportive internationale majore. Pentru ca la Baku, la prima editie a Jocurilor Europene, echipa olimpica a Romaniei este formata din nu mai putin de 147 sportivi, dintre care 83 de baieti si 64 de fete, care se vor intrece la 22 de sporturi si discipline sportive. Iar dupa cum a declarat Alin Petrache in fata nenumaratilor politicieni prezenti la eveniment, acesta este cel mai bun prilej pentru ca tara noastra sa demonstreze lumii intregi ca „avem ADN de campioni”. Asa sa fie si sa va intoarceti cu cat mai multe medalii si sportivi calificati la Olimpiada de la Rio, din 2016!

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger