AcasăSPORT”Ros-albastrii” au dat lovitura: Castiguri de 13 milioane de euro din Liga...

”Ros-albastrii” au dat lovitura: Castiguri de 13 milioane de euro din Liga Campionilor

Stelistii sunt primii la bani in grupa E

Cu o etapa inainte de finalul fazei grupelor, UEFA a facut publice datele financiare din Liga Campionilor. Steaua Bucuresti are inregistrate pana acum venituri peste FC Barcelona sau Real Madrid.

Stelistii sunt primii la bani in grupa E

Nu exceleaza prin fotbalul practicat, insa echipa lui Laurentiu Reghecampf este performera actualei editii a Ligii Campionilor din punct de vedere financiar! Conform datelor facute publice de UEFA, trupa din Ghencea ­­– doar trei puncte facute in cinci meciuri! – si-a asigurat, deja, bugetul pe sezonul viitor, castigand pana acum 13,2 milioane de euro. Atentie, in aceasta suma nu sunt incluse veniturile din biletele vandute la partidele de pe Arena Nationala! In topul incasarilor, doar Arsenal Londra (14,7 milioane de euro), FC Basel, AC Milan (13,7 milioane) si Bayern Munchen (13,6 milioane) sunt deasupra Stelei, in timp ce cluburi precum Barcelona, Manchester United sau Real Madrid au castigat mai putini bani decat campioana Romaniei. Explicatia e foarte simpla: Steaua Bucuresti a disputat trei tururi preliminarii pentru a ajunge in grupe, doar victoria din play-off (impotriva Legiei Varsovia) fiindu-i rasplatita cu 2,1 milioane de euro.

Bilantul final al participarii Stelei in Liga Campionilor, editia 2013/2014 va fi cunoscut dupa jocul cu Chelsea (programat pe 11 decembrie), de la Londra, ultimul din faza grupelor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger