AcasăSPORT”Galacticele” de la Oltchim, in semifinalele Ligii Campionilor

”Galacticele” de la Oltchim, in semifinalele Ligii Campionilor

Obligata sa scoata macar un punct din meciul cu Krim Ljubljana de aseara, de pe teren propriu, Oltchim Ramnicu Valcea s-a impus, cu 30-26, si si-a asigurat calificarea in Liga Campionilor la handbal feminin.

Valcencele s-au calificat, nu fara emotii, in semifinalele Ligii Campionilor

Formatia noastra a controlat disputa aproape in totalitate, dar valcencele au reusit sa se desprinda decisiv abia in ultimul sfert de ora al partidei. Greul l-au dus Luminita Hutupan, care a inchis deseori poarta, si atacul. Apararea a continuat sa fie una visatoare, Krim fiind la un pas sa profite de greselile individuale ale valcencelor in debutul reprizei secunde, cand oaspetele au reusit sa egaleze (17-17 min. 32). Au fost momente cand s-a vazut ca elevele lui Radu Voina au probleme de incredere in propriile forte, infrangerea cu Buducnost (24-34) si egalul de la Metz (26-26) deregland serios sistemul.

Asigurandu-si calificarea cu o etapa inainte de finalul fazei principale a grupelor, valcencele merg linistite la Podgorica, pentru returul cu Buducnost de duminica, 11 martie. Totusi, partida din Muntenegru va reprezenta un bun antrenament pentru meciurile de foc ce le asteapta pe jucatoarele noastre in semifinale. “Galacticele” de la Oltchim au timp pana pe 31 martie, cand se joaca prima mansa din penultimul act al competitiei, sa puna la punct strategia ce le poate aduce o mult visata calificare in finala.

author avatar
Cristi Ionita
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger