AcasăSPORT”Bestia” K1 Carter Williams si-a angajat antrenor roman la Bucuresti

”Bestia” K1 Carter Williams si-a angajat antrenor roman la Bucuresti

Carter Williams s-a pozat cu antrenorul Alin Panaite (al doilea din stanga) si partenerii de antrenamente

Americanul Carter Williams, campionul K1 Las Vegas din 2003 si multiplu campion al Americii de Nord la kickboxing, este una dintre vedetele galei Superkombat de sambata, eveniment in care va avea un meci extrem de dificil cu egipteanul Hesdy Gerges.

Carter Williams s-a pozat cu antrenorul Alin Panaite (al doilea din stanga) si partenerii de antrenamente

Poreclit „Bestia”, datorita fizicului impunator, Carter Williams facea senzatie in K1 la inceputul anilor 2000, cand zdrobea legende precum Rick Roufus, Michael McDonald, Bjorn Bregy sau Petr Vondracek. Intrat in ultimii ani intr-un con de umbra, americanul sper sa-si revitalizeze cariera o data cu meciul disputat sambata, impotriva egipteanului Hesdy Gerges, la gala Superkombat de la Sala Polivalenta.

Pentru a se prezenta cat mai bine la ora meciului, Williams a apelat la serviciile unui antrenor roman, el pregatindu-se zilele acestea cu Alin Panaite la Respect Gym din Bucuresti. Parteneri de antrenamente i-au fost nimeni altii decat Benny Adegbuyi, care va lupta in piramida de patru sportivi, si Andrei Stoica, sportiv care se bate cu lituanianul Arnold Oborotov pentru centura de campion la categoria grea. Colaborarea dintre luptatorul american si Respect Gym va continua inclusiv la gala propriu-zisa, antrenorul Alin Panaite urmand sa stea la coltul lui Carter Williams in timpul meciului cu Gerges.

author avatar
Cristi Ionita
1.323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger