AcasăSPORT“Sunt sigur ca Razvan isi doreste sa castige campionatul!”

“Sunt sigur ca Razvan isi doreste sa castige campionatul!”

George Copos este la post

Razvan Lucescu nici nu a semnat intelegerea cu FC Rapid si patronul giulestenilor face ce stie mai bine: pune presiune! Dupa ce si-a asigurat serviciile lui Razvan Lucescu, finantatorul Rapidului i-a transmis ex-selectionerului un mesaj, prin care lasa sa se inteleaga ca asteptarile sunt mari si “farmecul vietii” abia incepe.

George Copos este la post
George Copos este la post

“Razvan nu are ca obiectiv castigarea titlului. Dar eu sunt sigur ca el isi doreste sa castige campionatul, pentru ca a avut cel mai bun parcurs international din istoria Rapidului, mai bun decat cel al lui Mircea Lucescu, si acum sunt convins ca urmareste sa faca performanta si in plan intern. Obiectivul lui Razvan este clasarea pe unul din primele doua locuri ale clasamentului, sa jucam cel putin in Europa League in fiecare an din cei patru de contract si, de ce nu, in Liga Campionilor”, a spus patronul giulestean.

N-a semnat inca

Contractul din Rapid si fostul selectioner urmeaza a fi parafat in aceste zile, dar Copos garanteaza ca Lucescu jr. este noul tehnician. “ In proportie de 100%, Razvan este antrenorul Rapidului. Nu mai este cale de intoarcere. Acum urmeaza ca in 2-3 zile sa se semneze si contractul. Dureaza atat pentru ca este un contract mai complicat”, a explicat Copos, fara a oferi alte detalii.

Lucescu mai vrea trei jucatori, Copos doar unul

Dupa transferurile jucatorilor Deac, Oros, Apostol, Surdu si Alexa, conducerea giulesteana intentioneaza sa mai achizitioneze un fotbalist. „Am adus cinci jucatori foarte, foarte valorosi si cred ca o sa mai transferam unul. Maximum unul, pentru ca lotul este destul de numeros” , a conchis George Copos. Banca tehnica ar mai dori trei intariri (Dananae, Zicu si Cisovski), dar patronul din Giulesti vrea sa inchida robinetul.

author avatar
Sebastian Stan
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger