AcasăSPORT“Ospitalitate” romaneasca pentru suporterii spanioli: UN MIC= 5 EURO! TREI BERI =...

“Ospitalitate” romaneasca pentru suporterii spanioli: UN MIC= 5 EURO! TREI BERI = 20 EURO!

Patronii de terase din preajma superstadionului bucurestean si-au scos parleala cu finala Europa League, transformand preturile din lei in euro, dupa cum au simtit ei ca ar iesi un oaresce profit.

Spaniolii nu au putut sta fara bere nici in timpul meciului

Evenimentul de miercuri seara, de pe „National Arena”, a reprezentat o adevarata mana cereasca pentru „comerciantii”. Patronii de baruri, terase sau restaurante, taximetristii, bisnitarii si/sau femeile de moravuri usoare au lucrat la foc-continuu, alegandu-se cu un profit baban si mai ales neimpozabil.

Fanii iberici s-au cinstit si cu romanii

La poarta stadionului, in buya startului finalei, biletele la peluza s-au vindut cu 250 de euro. Taxiurile au avut tarife de mari capitala Europene, negocierea facandu-se direct in euro, la botul calului.

Mititeii au sfarait pe gratar in zona "National Arena"

Cel mai bine au iesit patroni de terase din Centru Vechi, dar mai ales cei din zona „National Arena”. Desi in jurul stadionului a fost interzisa comercializarea bauturilor alcoolice, cativa comercianti mai abili au reusit sa insele atentia autoritatilor si au vandut bere pana inainte de inceperea meciului. Preturile au fost fixate in euro, cu o oferta de trei beri la 20 de euro. Pentru ca ii lovise foamea, spaniolii au dat iama in traditionalii mici romanesti, doar ca au platit cate 5 euro pe bucata! Dupa incheierea partidei, fanii nu s-au mai uitat la bani si i-au imbogatit pe proprietarii de baruri din centrul capitalei.

author avatar
Sebastian Stan
465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger