AcasăSPORT“Munti” s-a lepadat de Steaua. Acum se roaga la Dinamo!

“Munti” s-a lepadat de Steaua. Acum se roaga la Dinamo!

Munteanu spera ca va fi acceptat de suporterii dinamovisti

Munteanu a semnat, ieri, un contract de doi ani si jumatate cu gruparea din Stefan cel Mare. In conflict cu ultrasii dinamovisti inca din 2005, Dorinel incerca acum o reconciliere cu fanii dinamovisti, prezentandu-si atasamentul fata de culorile clubului.

Munteanu spera ca va fi acceptat de suporterii dinamovisti

Dupa ce Dario Bonetti si-a reziliat contractul cu FC Dinamo, Dorinel Munteanu a fost prezentat, ieri, drept noul tehnician. Cea mai mare problema cu aceasta optiune a actionarilor o au fanii gruparii din Stefan cel Mare, care nu uita ca „Munti” a ales sa se intoarca la Steaua, in momentul cand a revenit din strainatate.

Dorinel, pe vremea cand antrena Steaua

In 2005, pe arena din Controceni, Dorinel a fost scuipat de suporterii dinamovisti care l-au acuzat de tradare. „Acum sunt la Steaua, dar poate ca, intr-o zi, o sa ma intorc la Dinamo ca antrenor. Asa e fotbalul profesionist”, a spus atunci Munteanu, in timp ce isi stergea flegmele de pe obraz. Ieri, la numirea sa in functia de principal al „cainilor”, Dorinel a tinut sa se dezica de Steaua. „Niciodata n-am putut sa uit prima echipa care m-a lansat in fotbalul mare. Echipa care m-a lansat nu se uita! Steaua nu a fost niciodata ceva aparte pentru mine. Lumea uita ca eu am castigat meciuri impotriva Stelei, ca am luat trofee in dauna lor. Trecutul stelist nu ma impiedica sa fac treaba”, a spus Dorinel Munteanu.

Ex-antrenorul Otelului Galati va fi ajutat  la Dinamo de turcul Yuksel Yesilova si Catalin Ciorman, dar si de Cornel Dinu, omul cu care se va sfatui in alcatuirea echipei. Noul tehnician promite ca va readuce echipa in top si, din iarna, va incepe o reconstructie la nivelul lotului. Principalul sustinator, din partea actionariatului, a fost Ionut Negoita, care a prezentat si obiectivul din acest sezon. „Dorinel si-a asumat, prin contract, ca Dinamo va termina pe unul din primele trei locuri. Nu a pus conditii in privinta transferurilor”, a spus actionarul dinamovist.

author avatar
Sebastian Stan
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger