AcasăSPORT“Mascariciul” Mihai Costea, demisie prin SMS

“Mascariciul” Mihai Costea, demisie prin SMS

Atacantul venit de la Universitatea Craiova l-a infruntat pe Gigi Becali la finalul meciului pierdut la Piatra Neamt, anuntandu-l ca este decis sa plece de la Steaua.

Costea jr. a fost "un mascarici" pe teren in viziunea patronului

„Daca ai doi mascarici in atac, doi pacalici, fratii Costea, ce sa mai spun? Nu-i vorba ca n-au jucat ei, au fost de ras, se incurcau in minge, dar si Tatarusanu doarme in poarta si lui Galamaz ii e frica sa atace. Pe fratii Costea ii dau inapoi lui Mititelu, sa vina si sa-i ia, sa-i duca la Craiova”, a declarat Gigi Becali la finalul jocului de duminica seara, pierdut de Steaua cu 0-1.

Gigi Becali

Ranit in orgoliu de afirmatiile patronului, Mihai Costea, a luat atitudine chiar in timp ce Becali vorbea la televizor. Cel mai nou iubit al Danielei Crudu i-a trimis un SMS finantatorului cu urmatorul mesaj: „Eu nu sunt mascariciul nimanui. La iarna, ne despartim!”. Becali a fost de acord cu cerinta fotbalistului, dar l-a anuntat ca ruperea contractului se poate face doar in anumite conditii: „Sa vina de mana cu fratele sau la mine si sa-mi dea toti banii pe care i-au incasat pana acum. Apoi, n-au decat sa plece! Pana atunci, va promit eu ca fratii Costea nu vor mai fi decat in lotul largit al Stelei, nu-i veti mai vedea pe teren nici pe el, nici pe fratele lui”.

Daniela Crudu este iubita oficiala a fotbalistului

Transferul lui Mihai Costea la Steaua l-a costat pe Gigi Becali 1,4 milioane de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.090 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger