AcasăSPORT“Marca” jura ca Mourinho pleaca de la Real. Portughezul se cracaneaza de...

“Marca” jura ca Mourinho pleaca de la Real. Portughezul se cracaneaza de ras

Mourinho se amuza pe seama celor scrise in ziar

Cotidianul de „casa” al Realului il da ca si plecat, la finalul acestui sezon, pe tehnicianul Jose Mourinho, care nu nu se mai intelege cu boss-ul Florentino Perez. Portughezul rade de cei care au scris asemenea bazaconie.

Mourinho se amuza pe seama celor scrise in ziar

Ieri, capitala Spaniei a intrat in fierbere de la primele ore ale zilei. Cotidianul „Marca” a anuntat ca Jose Mourinho s-a saturat de Real Madrid si a convenit cu presedintele Florentino Perez sa intrerupa colaborarea in vara anului viitor.

Jurnalistii de la "Marca" spun ca divortul e iniment

Cum, in jurul pranzului, antrenorul madrilenilor avea programata o conferinta de presa, cu ocazia partidei cu Ajax Amsterdam, din Liga Campionilor, Mourinho i-a luat la misto pe gazetarii prezenti in sala in momentul in care a fost intrebat daca pleaca de la Real. „Cel care a pus intrebarea asta, sa mearga sa ia masa cu cel care a scris azi in «Marca», pe prima pagina, ca eu plec. Va platesc eu consumatia! Relatia mea cu acest club este foarte buna. Daca plec la PSG? O se mearga asistentul meu, pentru ca s-ar putea sa ne intalnim cu francezii in fazele superioare ale Ligii Campionilor”, a raspuns Mourinho. Presa spaniola sustine, de cateva luni, ca „The Special One” nu mai vrea sa semneze un nou contract cu Real Madrid, actualul expirand in vara viitoare.

author avatar
Sebastian Stan
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger