AcasăSPORT“Magic” Johnson & asociatii au platit 2 miliarde de dolari pentru L.A....

“Magic” Johnson & asociatii au platit 2 miliarde de dolari pentru L.A. Dodgers!

Jucatorii de la L.A. Dodgers sunt fericiti ca au scapat de faliment

Echipa de baseball Los Angeles Dodgers, aflata in faliment, va fi preluata de grupul Guggenheim Baseball Management LLC pentru cea mai scumpa franciza platita vreodata din istoria sportului.

Jucatorii de la L.A. Dodgers sunt fericiti ca au scapat de faliment

Echipa de baseball, achizitionata de Frank McCourt in 2004, de la grupul media controlat de miliardarul Rupert Murdoch, News Corp, pentru 430 de milioane de dolari a fost preluata acum de Guggenheim Baseball Management LLC, pentru o suma de 5 ori mai mare.

Magic Johnson se implica din nou in sportul din Los Angeles

Persoane asociate Guggenheim vor sa formeze un consortiu pentru a acapara arena”Dodger Stadium”, precum si terenurile din zona, totul pentru 150 milioane de dolari. Interesant este ca printre partenerii din cadrul Guggenheim Baseball Management se numara si Earvin „Magic” Johnson, una dintre legendele baschetului profesionist american, dar si Mark Walter, directorul general al bancii de investitii Guggenheim Capital, sau Peter Gruber, cunoscut pentru productia a numeroase filme de succes – „Rain Man” sau „Batman”. „Sunt foarte incantat si sa gata sa incep treaba. Vrem sa readucem in prim-plan un brand drag oamenilor din Los Angeles. Cand am ajuns prima oara in acest oras, Dodgers erau pe pagina 1 a «Los Angeles Times», iar echipa de baschet, L.A.Lakers, abia pe cea de a 3-a”, spune fostul numar 32. Fondata in 1883, L.A. Dodgers poarta acest nume din 1958 si joaca in Liga Nationala de baseball din 1890, castigand sase titluri.

author avatar
Sebastian Stan
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger