AcasăSPORT“Ilie Oana” nu are fotolii la loji!

“Ilie Oana” nu are fotolii la loji!

Lucrarile la stadionul din Ploiesti vor continua si dupa inaugurare

Edilii ploiesteni au luat in custodie noul stadion, dar echipele de muncitori robotesc inca in jurul arenei pentru a da o spoiala pe ultima suta de metrii

Scaunele au inceput sa fie puse acum trei saptamani, dar lucrarea nu s-a incheiat pana ieri

Petrolistii ard de nerabdare sa-si inaugureze noul stadion si s-au pregatit cu mare fast pentru “botezul” investitiei de 17 milioane de euro. Hagi, Popescu, Belodedici sau I. Dumitrescu sunt doar cateva nume care vor face spectacol maine seara, pe arena din Ploiesti. Totul pare conform planului, dar cu doar doua zile inainte ca stadionul sa-si deschida portile, muncitorii lucreaza de zor intr-o discretie totala. Daca reusesti sa treci de paza de la intrare poti observa ca fotoliile si scaunele de la loje nu au fost montate si zac in afara arenei. Echipele de muncitori incearca sa dreaga busuiocul in al doisprezecelea ceas si paveaza aleile .“Ce cautati aici? O sa-mi pierd munca din cauza voastra. Nu aveti voie sa faceti poze. Iesiti afara imediat”, a tunat vocea unui paznic care ne-a reperat.

Au receptionat lucrarea inainte de finalizare

Primaria din Ploiesti anunta in urma cu citeva zile ca lucrarea a fost receptionata, desi la stadion muncitorii incearca sa termine constructia. Ca sa le ia ochii invitatilor, strada care duce la stadion a fost asfaltata iar celebrele borduri de Romania au fost aplicate. Nici sistemul de ticketing, de la casele de bilete nu functiona, sute de ploiesteni asteptand degeaba cateva ore pentru a-si achizitiona un bilet.

Gazonul e bun!

Lucrarile la stadionul din Ploiesti vor continua si dupa inaugurare

Dupa ce ne-am facut de ras cu inaugurarea National Arena, problemele cu gazonul ajungand chiar material politic, edilii ploiesteni s-au asigurat ca macar “iarba” sa fie buna. Hagi va deschide balul maine seara, urmand ca vineri sa fie ziua portilor deschise, iar sambata stadionul va intra oficial in circuit, odata cu partida Petrolul-Dinamo, din Liga 1.

author avatar
Sebastian Stan
779 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger