AcasăSPORT“Dosarul Transferurilor”. Cristi Borcea, despre condamnare: Familia se teme pentru mine!

“Dosarul Transferurilor”. Cristi Borcea, despre condamnare: Familia se teme pentru mine!

Cristi Borcea, fostul actionar de la Dinamo, a revenit in Romania pentru a fi prezent la proces, si a vorbit, totodata, despre condamnarea in „Dosarul Transferurilor”.

„Decizia cu inchisoarea a fost una care ne-a surprins si pe noi si pe avocati. Vom vedea daca ma intorc la Dinamo dupa ce rezolv aceasta problema. Sotia mea este speriata de acest proces. A venit cu mine din SUA, desi trebuia sa ramana cu cel mic sa ii faca un vaccin. Toti cei care suntem inculpati in acest procest nu vrem sa plecam din Romania pentru ca avem afaceri aici. Nu voi pleca din Romania pana la finalizarea procesului. Cei mici ma intreaba ce se intampla, la ei la scoala sunt rautati ale colegilor si lucrurile astea nu imi convin”, a afirmat Cristi Borcea, invitat la Cancan TV.

Procesul are la baza transferul lui Nicolae Mitea de la Dinamo la Ajax, pentru ca, desi jucatorul a plecat liber de contract, oamenii de la Dinamo si fratii Becali sunt suspectati ca ar fi incasat un comision pe care nu l-au mai declarat.

„Pe Mitea l-am luat de mic pe 10 mingi de la Juventus Colentina. Era un jucator extrem de talentat. L-am dat la 17 ani, a ajuns la Rapid, acolo a mers sa dea probe la Barcelona, dupa care la 18 ani a revenit la Dinamo. A jucat cateva meciuri din postura de rezerva si i-am facut un contract de 120.000 de dolari cand Danciulescu sau Marica aveau 3.000 de dolari. Despre el e vorba in acest transfer. Noi l-am dat liber la Ajax. Noi nu am avut niciun beneficiu de pe urma plecarii lui Mitea la Ajax.”, a mai dezvalui Borcea detaliile privind dosarul in care este acuzat.

author avatar
Alina Costache
480 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger