AcasăSPORT“A omorat-o, dar nu se dopa!” In casa atletului care si-a ucis...

“A omorat-o, dar nu se dopa!” In casa atletului care si-a ucis iubita s-au descoperit stimulente sexuale

Ies la iveala noi detalii picante din viata intima a atletului sudafrican Oscar Pistorius, acuzat ca si-a ucis premeditat iubita. In week-end, sportivul fara picioare a fost eliberat pe cautiune, in schimbul sumei de 64.500 de dolari. Ulterior, anchetatorii au aflat ca presupusul testosteron – descoperit in casa lui Pistorius – este de fapt un stimulent sexual.

Miercurea trecuta, in timpul sedintei din cadrul Tribunalului din Pretoria, cercetatorul Hilton Botha, care ulterior a fost retras din acest caz, a anuntat ca echipa sa a gasit doua flacoane de testosteron si cateva seringi in casa atletului, la scurt timp dupa comiterea crimei. Avocatul lui Pistorius, Barry Roux, a declarat ca, in realitate, este vorba despre “un remediu pe baza de plante”, care se gaseste foarte usor in farmacii si pe care atletul era autorizat sa il consume.

Medicul Jon Patricios spune ca produsul care se administreaza pe cale injectabila, si care este alcatuit din “plante medicinale, vitamine si ingredinte de origine animala”, este folosit pentru a combate disfunctiile sexuale. Medicul considera ca sportivii nu ar trebui sa consume acest produs pentru ca ar putea creste nivelul de testosteron. “Nu este un steroid anabolic si este putin probabil sa produca efecte negative, cum ar fi furia irationala”, a tinut sa adauge Patricios.

Comitetul International Paralimpic a anuntat ca Oscar Pistorius a fost supus in doua randuri controalelor in timpul Jocurilor Olimpice de la Londra – 2012, iar rezultatul a fost negativ.

Medicii au aratat ca iubita atletului, Reeva Steenkamp, a fost impuscata de trei ori: in cap, in mana dreapta si in sold. Potrivit presei sud-africane, sportivul se face vinovat si pentru posesie ilegala de arme si munitii.

Anca Murgoci

author avatar
eNational
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger