AcasăSPORT"¡No es justo!". Scenariu horror: Liga Campionilor fara Real si Barça!

„¡No es justo!”. Scenariu horror: Liga Campionilor fara Real si Barça!

Welbeck a marcat cu o lovitura de cap, dupa un corner inventat de arbitrii

Cotate ca principale favorite la castigarea trofeului, Real Madrid si FC Barcelona sunt la 90 de minute distanta de o eliminare inca din faza optimilor de finala, spre stupefactia microbistilor din lumea-ntreaga.

Welbeck a marcat cu o lovitura de cap, dupa un corner inventat de arbitrii

Dupa ce Real Madrid a dat chix pe Santiago Bernabeu, 1-1 cu Manchester United, a venit si randul Barcelonei sa planga; 0-2 cu AC Milan, in Italia!

Zapata a atins mingea cu mana inainte de golul lui Boateng

In aceste conditii, Liga Campionilor risca sa ramana fara principalele favorite inca din faza optimilor de finala, un scenariu horror atat pentru microbisti, cat si pentru televiziuni si sponsori. Surprinzator, cele doua forte ale continentului s-au unit si dau vina pe UEFA pentru aceasta situatie creata! Mai exact, atat oficialii Realului, cat si cei ai Barcelonei sustin ca arbitrii de la meciurile lor au avut ordine precise ca sa  le impiedice sa castige!

Argumente sunt urmatoarele faze: Manchester United a deschis scorul impotriva madrilenilor dupa un corner inventat de germanul Felix Brych, iar AC Milan a marcat golul de 1-0 impotriva catalanilor dupa un hent vizibil si din cosmos, dar nu si pentru scotianul Craig Thomson. Se insinueaza ca UEFA ar vrea ca cele doua forte ale Spaniei sa paraseasca rapid competitia, in special hegemonia Barcelonei in aceasta competitie deranjand.

author avatar
Cristi Ionita
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger