AcasăSOCIALZiua Națională, sărbătorită în condiții de pandemie. Va mai fi paradă de...

Ziua Națională, sărbătorită în condiții de pandemie. Va mai fi paradă de 1 decembrie? Răspuns oficial – VIDEO

ÎN acest an nu va mai fi parada de 1 decembrie (foto: Facebook)

Cu exact o lună înainte ca România să celebreze Ziua Marii Uniri, sărbătorire care îi trimite pe mulți cu gândul la momentul 1 decembrie 1918 și la tradiționala defiliare de la Arcul de Triumf, din București, Ludovic Orban a explicat că în acest an ceremoniile vor fi adaptate la condițiile de pandemie.

”De 1 decembrie vom adapta orice formă de sărbătorire a Zilei Naționale la regulile de protecție sanitară care sunt stabilite prin actele normative în vigoare (…) Normal că vom sărbători Ziua Națională, Ziua Națională e Ziua Națională, dar vor fi respectate toate regulile de protecție sanitară”, a subliniat Ludovic Orban, întrebat, duminică, dacă parada de 1 decembrie va mai avea loc.

Ca să nu existe loc de dubii, premierul a completat, la insistențele presei, că – în acest an – ”cu siguranță nu va mai fi acea paradă (…) va fi o sărbătorire în niște condiții mult mai stricte”.

Anii trecuți la defilarea de la Arcul de Triumf participau mii de militari, forțe de ordine și cadre din rândul salvatorilor – pompieri și nu numai. Evenimentul – unul mult-așteptat îndeosebi de copii – aduna un număr semnificativ de români, care veneau pe Bulevardul Kiseleff pentru a urmări spectaculoasa paradă pregătită cu minuțiozitate.

author avatar
Cristina Stefan
417 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se va sarbatori la Bran in birou cu Wishky,bere si trabucuri.Evident ca il vor invita si pe Stan dupa care vor pleca sa inaugureze ceva,au auzit ca „vor baga ” pui la Kaufland.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger