AcasăSOCIALZeci de turiști români, blocați pe un aeroport din Grecia. Avionul ar...

Zeci de turiști români, blocați pe un aeroport din Grecia. Avionul ar fi rămas fără pilot

sursa foto: alba24.ro

În plină vară, perioadă a călătoriilor, mulți români aleg să-și petreacă vacanța în afara țării. În timp ce unii optează să plece la drum cu mașina personală, alții aleg varianta călătoriei cu avionul.

Iar Grecia este printre destinațiile favorite ale multor români, când vine vorba de vacanța din sezonul estival. Doar că unii dintre ei par să fi dat uitării relaxarea din concediu, dat fiind faptul că mai au de așteptat – nu se știe cât – până să ajungă înapoi în țară. Și asta pentru că, deși ar fi fost o cursă programată, de întoarcere în România, ar fi apărut o situație incredibilă – n-ar fi pilot pentru aeronava respectivă.

sursa foto: captură video Antena 3

Ce a povestit un turist român

Zeci de români au rămas blocați pe un aeroport din Grecia. Din câte s-a aflat, ar fi vorba despre aproximativ 60 de turiști aflați în Creta, care urmau să se întoarcă în țară cu o cursă charter. Doar că planurile inițiale le-au fost date peste cap. Și se aflau încă, joi dimineață, pe aeroport. Totul, pentru că avionul n-ar avea pilot.

Din câte a povestit, joi dimineață, un turist, Rafael Gâdea, la Antena 3, e vorba despre o cursă charter.

„Din aeroport ne-au spus că nu au pilot”, a povestit bărbatul, într-o intervenție telefonică la postul TV.

Din câte a mai dezvăluit bărbatul, plecarea era programată la ora 10.15. „Nu ne-au spus nimic. Au zis că e posibil să plecăm astăzi, e posibil să nu plecăm astăzi. Suntem 60 de persoane”, a mai afirmat românul.

Oamenii așteaptă în aeroport să se găsească o soluție pentru a pleca spre casă. Nu se știe însă și cât va dura așteptarea lor.

author avatar
Andrei Coman