AcasăSOCIALZeci de locatari evacuați dintr-un bloc din Mureș, în urma unui incendiu

Zeci de locatari evacuați dintr-un bloc din Mureș, în urma unui incendiu

(sursa foto: zi-de-zi.ro)

Pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit într-un apartament dintr-un bloc din Târgu Mureș. Zeci de persoane au fost evacuate, ca urmare a producerii incidentului.

Mai exact, 27 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc de locuinţe de pe Aleea Săvineşti, din Târgu Mureş, după izbucnirea unui incendiu la un apartament situat la primul etaj, potrivit Agerpres. În primă fază, din direcția ISU Mureș se anunțase evacuarea a 31 de persoane.

Incendiul a fost lichidat. La fața locului au intervenit pompierii, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, două APIC (Autospecială pentru Primă Intervenție și Comandă) şi două ATPVM (Autospecială pentru transport personal și victime multiple).

Specialiștii urmează să stabilească exact, în urma unor verificări, condițiile care au dus la izbucnirea incendiului.

O piață din București, afectată de un incendiu puternic, săptămâna trecută

În urmă cu aproximativ o săptămână, pompierii de la ISU București-Ilfov au intervenit pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o piață aflată în sectorul 3 al Capitalei. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de 5 decembrie, când pompierii au fost chemați să stingă un incendiu produs la Piața 1 Decembrie, situată în strada Ciucea. S-a intervenit cu 20 de autospeciale de stingere cu apă și spumă.

„La momentul sosirii primelor echipaje de intervenție, incendiul se manifesta generalizat cu flacără deschisă și degajări de fum. Incendiul a fost localizat rapid în limitele găsite. Suprafața totală afectată a fost de aproximativ 1000 mp. În urma evenimentului nu au existat victime. Pentru gestionarea situației de urgență s-a intervenit cu 20 de autospeciale de stingere cu apă și spumă, patru autospeciale pentru intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD și Grupul Special de Salvatori”, a anunțat, pe 5 decembrie, ISU București-Ilfov.

author avatar
Andrei Coman
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger