AcasăSOCIALWizz Air SUSPENDĂ o rută din Europa. Guvernul României, plângeri către Comisia...

Wizz Air SUSPENDĂ o rută din Europa. Guvernul României, plângeri către Comisia Europeană!

wizz air

Guvernul condus de Marcel Ciolacu se plânge la Comisia Europeană de compania Wizz Air, după ce operatorul de zbor a anulat sute de curse, însă fără a returna banii şi fără a asigura cazare sau noi bilete pentru pasageri.

Problema este că statul român nu poate face nimic împotriva operatorului, deoarece nu există un punct de lucru în România.

Wizz Air suspendă cursa Buccureşti-Malmo, Suedia

Compania aeriană Wizz Air a anunţat că suspendă zborurile regulate între Bucureşti şi aeroportul din Malmo, Suedia. de la finalul lunii octombrie 2023.

Compania low-cost zboară în prezent între cele două orașe cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, în fiecare zi de luni și vineri. În prezent sunt efectuate zboruri spre Malmo şi din Cluj-Napoca, însă această rută nu va fi afectată.

Se mai poate pleca de la Cluj

Zborurile Wizz Air dintre Malmo (Suedia) și aeroporturile din Tirana (Albania), Tuzla (Bosnia și Herțegovina), Ohrid, Skopie (Macedonia de Nord), Katowice, Varșovia (Polonia), Niș (Serbia) și Budapesta (Ungaria) vor fi anulate de la sfârşitul lunii octombrie 2023.

După această dată, compania low-cost va mai oepra rute spre Malmo, Suedia, doar din oraşele: Cluj Napoca, Belgrad ( Serbia) şi Gdansk (Polonia).

Reamintim, conform datelor adunate de Ministerul Economiei, 628 de reclamații au fost depuse deja la ANPC, dintre care 196 în țară și 432 în Bucureşti și Ilfov, din cauza curselor anulate sau a întârzierilor.

author avatar
Andrei Ștefan
15.340 afisari

13 COMENTARII

  1. De ce nu spuneți și motivele!…Nu plecau ăștia de nebuni dacă voi ăștia de la otopeni n-ați merită șpaga ,”pardon taxa”…

  2. N are sediu in Romanica? , Ce s a intamplat cu „sunt cetatean european si am drepturi”? Noroc ca l avem pe Ciolacu sa ne apere.
    Vai de steaua noastra

  3. Stimate cio dae pentru care motiv ungurii nu au punct de lucru în România și au doar FILIALĂ?care institutie a statului eșuat permite asa ceva.Daunele ce la fac compania wizz air României cine le suporta poporul român ca șpagă o luați voi mama voastră de hotii penalii corupții si plagiatii.2024 va si sfârșitul eșuaților♥️🇹🇩🇹🇩🇹🇩♥️

  4. Wizzair mi-au distrus un bagaj 6 luni m-au purtat de colo colo păna,am descoperit Protecția Consumatorului Internațională în 2 săptămâni am primit in cont plata 120€ am primit și explicația pentru care motiv eram plimbata si motive cu carul. Wzzair poate sa-mi de dea bilet gratis și nu zbor cu asa javre.

  5. Pentru zboruri anulate sau intarzieri de minim 3 ore puteti completa formularul acesta si o sa fiti contactati pe email daca sunteti eligibil pentru o compensare : https://airclaim.com/otopeni/
    La case number : IR ;
    Poza cu boarding pass ul / biletul de avion . Formularul dureaza cam 15 secunde sa fie completat .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger