AcasăSOCIAL„Winter Wonderland”: Târg de Crăciun în Sectorul 3. Au mai rămas doar...

„Winter Wonderland”: Târg de Crăciun în Sectorul 3. Au mai rămas doar câteva zile până la startul evenimentului!

Sărbătorile de iarnă se apropie tot mai mult, spre bucuria celor mici, dar nu numai a lor!

Bucureștenii care vor să intre în atmosfera Sărbătorilor de iarnă și să meargă la un târg de Crăciun, în Capitală, pot alege să treacă pragul „Winter Wonderland”. Târgul va avea loc la Hala Laminor și va fi deschis începând cu data de 30 noiembrie.

Primarul Robert Negoiță a anunțat recent că Sectorul 3 va fi gazda „Winter Wonderland”. E vorba despre primul eveniment marca „Laminor Wonderland”. Ce va avea startul la Hala Laminor, începând cu data de 30 noiembrie.

Aici, timp de mai bine de o lună, se va desfășura cel mai mare târg indoor și outdoor din România, anunță Primăria Sectorului 3, într-un comunicat. Târgul se adresează tuturor bucureștenilor care vor dori să își petreacă timpul într-un loc de poveste. Și unde atât copiii, cât și adulții vor putea intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Vizitatorii târgului vor putea învăța să facă decorațiuni de Crăciun

Edilul Negoiță a dezvăluit și câteva dintre surprizele cu care vor fi așteptați vizitatorii târgului de Crăciun din Sectorul 3. Copiii vor avea ocazia să schieze sau vor putea să se dea cu sania. Mai mult, artiștii prezenți la târg îi vor învăța pe vizitatori cum pot face decorațiuni de Crăciun. Nu vor lipsi nici preparatele tradiționale de Sărbători, dar nici muzica.

Evenimentul Winter Wonderland își așteaptă vizitatorii cu atracții de poveste. Cei mici vor putea să schieze sau să se dea cu sania pe derdeluș chiar aici, în Sectorul 3. De asemenea, vor învăța să facă decorațiuni de Crăciun de la cei mai talentați artiști.

Nu sunt uitate nici preparatele tradiționale specifice acestei perioade a anului. Sărbătoarea va fi întreținută de voia bună, prin dans și muzică. Lista de atracții pentru copii și adulți este lungă, de aceea vă așteptăm să fiți alături de noi la cel mai atractiv și interactiv târg de Crăciun organizat vreodată în Capitală”, a precizat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

397 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Școala Gimnazială „Herăstrău”, 135 de ani de excelență în educație

Școala Gimnazială „Herăstrău”, una dintre cele mai vechi instituții de învățământ din Capitală, a sărbătorit zilele trecute 135 de ani de activitate. Excelență în...

Voucher-ul uriaş, de 72.500 lei, pe care autorităţile se pregătesc să-l acorde românilor. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti

Autorităţile se pregătesc să acorde românilor un voucher uriaş, în valoare de 72.500 lei. Bonificaţia e cuprinsă în "RePowerEU" un program national de eficiență...