AcasăSOCIALVrei să te distrezi vara asta la Untold 2021 și Neversea 2021?...

Vrei să te distrezi vara asta la Untold 2021 și Neversea 2021? Trebuie să mergi cu certificatul de vaccinare sau cu testul negativ în buzunar

untold 2021Vrei să te distrezi vara asta la Untold 2021 și Neversea 2021? Trebuie să mergi cu certificatul de vaccinare sau cu testul negativ în buzunar

Aşa cum se anticipa de mai multă vreme, organizatorii marilor festivaluri de muzică house din România pregătesc măsuri drastice pentru cei care doresc să intre la aceste evenimente.

Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea, a povestit ce soluții au fost deja propuse.

Ne dorim să găsim această soluție alături de autorități. Aceasta a fost și rugămintea noastră, să nu renunțăm la această posibilitate de a reveni încetul cu încetul la normalitate.

Și să ne punem la masă și să vedem care sunt scenariile posibile pentru această vară și care sunt măsurile pe care le-am putea pregăti astfel încât să avem o vara cu evenimente.

Nu putem speră, nu putem visa la o întoarcere la ceea ce a însemnat 2019.

Dacă vom putea organiza evenimente, vor fi cu anumite compromisuri și măsuri care ne vor face să avem anumite limitări sau lucruri care ar putea să schimbe din experiența pe care oamenii o cunosc atunci când vine vorba de concerte și festivaluri„, a spus Edy Chereji la postul Antena 3.

Iată cele 3 acte obligatorii pentru accesul la festivaluri!

Care sunt documentele obligatorii pe care aţi putea să le prezentaţi la poarta de acces a festivalului? Dovada vaccinării, dovadă anticorpi sau rezultat negativ la un test rapid COVID-19.

Acestea sunt trei dintre soluțiile și măsurile care credem noi că într-un mod cumulat ar putea să ajute și să permită reluarea activităților cu public.

În alte țări din Europa s-au făcut și evenimente de tip test. Multe Guverne în Europa au și garantat încă de acum o relaxare financiară pentru cei care organizează evenimente și festivaluri„, a mai zis Edy Chereji pentru sursa amintită.

author avatar
Andrei Ștefan