AcasăSOCIALVoucherele sociale, încărcate cu a treia tranşă de bani. Cine primește cei...

Voucherele sociale, încărcate cu a treia tranşă de bani. Cine primește cei 250 lei

vouchere

Vești bune pentru beneficiarii voucherelor sociale de la stat. Românii tocmai au primit cea de-a treia tranșă de bani, în valoare tot de 250 de lei.

Fondurile de la stat trebuie folosite, conform legii, pentru achiziționarea de alimente de bază (zahăr, ulei, orez) și au ca scop sprijinirea românilor cu venituri mici.

A crescut numărul de beneficiari

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a anunțat, luni, 24 octombrie, că a încărcat cardurile românilor aflați în dificultate financiară. Conform unui anunț oficial venit din partea Guvernului, până miercuri, 26 octombrie, toți beneficiarii vor avea cardurile încărcate, pentru a putea achiziționa alimente și mese calde. Până la finalul anului, românii vor mai beneficia de o tranșă.

„Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a efectuat plățile pentru încărcarea voucherelor sociale oferite prin programul ‘Sprijin pentru România’ cu o nouă tranșă de 250 de lei, cea de-a treia, pentru un număr de 2.358.359 de români. Reamintim că sunt patru tranșe, în valoare totală de 1.000 de lei, oferite o dată la două luni, până la finalul acestui an”, transmit guvernanții.

Între timp, mai spun guvernanții, mai mulți români au devenit eligibili pentru a beneficia de ajutor. Prin urmare, chiar dacă nu au primit până acum aceste tichete sociale, le vor primi până la jumătatea lunii noiembrie.

author avatar
Andreea Vlad
355 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger