AcasăSOCIALVouchere sociale 2022. Cardurile, alimentate mai devreme în luna decembrie. Ce dată...

Vouchere sociale 2022. Cardurile, alimentate mai devreme în luna decembrie. Ce dată a anunțat ministrul Muncii

vouchere

Vești bune pentru românii beneficiari ai voucherelor sociale! Sumele pentru luna decembrie 2022 vor intra mai devreme pe carduri pentru a permite românilor să se pregătească pentru masa de Crăciun.

Cei peste 2.4 milioane de români care au deja carduri emise şi pe care au primit şi în trecut ajutoare de 250 lei pentru a achiziţiona alimente şi mese calde vor primi banii mai devreme în decembrie.

Banii intră pe carduri începând cu 19 decembrie

Tranșa IV aferentă anului 2022 va fi încărcată pe carduri pentru toți cei 2,4 milioane de beneficiari înainte de Crăciun, a anunţat Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Oamenii vor avea astfel bani pentru masa de Crăciun. Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a tranmsi că tranşa a patra de acordare a cardului de alimente să aibă loc în perioada 19-23 decembrie, potrivit România TV.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a explicat, într-o intervenţie telefonică la România TV, că de obicei cardurile sociale se încărcau o dată la două luni, între zilele de 26 si 30 ale lunii, cu vouchere de 250 lei.

Luna decembrie va fi o excepţie. Ministrul Muncii, Marius Budăi, a precizat că, după discuţii cu ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, s-a stabilit ca banii să fie viraţi în decembrie mai devreme decât de obicei pentru a permite oamenilor să se pregătească de Crăciun. Astfel, cardurile a peste 2,4 milioane de români pentru vouchere sociale de 250 lei vor fi încărcate în perioada 19 – 21 decembrie, maximum 22 decembrie 2022.

„Ştiţi că acele carduri se alimentau o dată la două luni, între 26 şi 30 ale lunii. I-am solicitat minitrului Boloş ca aceste carduri sa fie alimentate in per 19-21 decembrie, maximum 22 decembrie, sa intre banii inainte de Sarbatorile de iarnă”, a precizat ministrul Muncii.

author avatar
Andreea Vlad
487 afisari

3 COMENTARII

  1. T i g a n u l cu buze vineti , bolos , a vorbit o ora cum sa platesti din cardul pentru energie , ce circuit facut de un dement ca sa incurce lumea , banii pe card , cu cardul la posta , cu buletinul , cu adeverinta de la popa de cartier ca nu ai facut pacate si iar la posta . nu putea sa dea banii pe cardul care il avea deja fiecare ? la fiecare suta de lei primita , alt card . are bolos afaceri cu carduri , ce atatea carduri ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger