AcasăSOCIALVom ajunge să mâncăm numai sintetic! Aveţi grijă ce cumpăraţi: şi carnea...

Vom ajunge să mâncăm numai sintetic! Aveţi grijă ce cumpăraţi: şi carnea poate fi FALSĂ!

magazinAtenție, mâncare și carne stricată în magazinele de pe Valea Prahovei. Amenzile au curs gârlă

Specialişii din industria alimentară i-au avertizat pe consumatorii români că şi mâncarea poate fi FALSĂ. Ei au tras un semnal de alarmă privind aromele false în ceea ce privește fabricarea produselor alimentare.

Asociația Clusterului de Bioeconomie Suceava – Botoșani amenajează un laborator pentru depistarea falsificărilor din industria alimentară și va avea o componentă unică în țară, pentru analiza calității, siguranței și identificarea falsificării alimentelor cu mai multe componente.

Se falsifică prin fumul lichid

„Se folosește fumul lichid. Eu am căutat să merg pe cale naturală. Falsurile din industria alimentară aduc beneficii medicinei, pentru că oamenii se îmbolnăvesc și ajung la doctor și nu este un lucru bun.

Trebuie să avem oameni sănătoși. Sper ca acest laborator să-și facă treaba cum trebuie”, a declarat Alexandru Șcheul.

El a explicat că în prezent unele analize pentru testarea calității produselor din carne sunt făcute în unitățile de producție, iar altele sunt făcute, contra cost, la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

author avatar
Andrei Ștefan
837 afisari

13 COMENTARII

  1. Ce doctor? Direct la oncologie. De vina este concurenta neloiala pt. ca statul permite fabricarea falsurilor, daca bagi 10% lapte si 90 % plastic, este branza. 10% carne si 90 % pasta de electrozi, ai facut micii si tot asa.

  2. Alexandru Scheul e patronul abatorului Killer Horodnic
    Eu numai de la el cumpar produse din carne de cel putin 20 de ani ,am garantia gustului si calitatii

  3. Animalele omoara planeta si trebuie sa dispara. La fel si oamenii. De aia se vinde carne tiparita la imprimanta 3d

  4. ” i-au avertizat pe consumatorii români că şi mâncarea poate fi FALSĂ.”
    Daca romanii ar manca strict produse din Rromanistan, mancarea nu ar fi falsa.
    In alta ordine de idei, fumul lichid pus in carnati sau pastrama, fierberea produselor din carne(carnatii originali nu se fierb!!!), adaugarea de gelatina la toba de exemplu, inchegarea branzei cu solutie la sticla in loc de cheag, au luat amploare imediat dupa 1990 in plin avant al capitalismului salbatic. Cautati de exemplu in magazine afumatura(carne) originala nefiarta. Nu veti mai gasi nici macar slanina cruda afumata, nu mai vorbim de carnea afumata cu care faceam ciorba pe vremuri. „Celebrul” ciolan afumat de astazi este un produs fiert din care s-a extras tot gustul, zeama rezultata probabil fiind adaugata in alte preparate inferioare pentru a le da gust.
    Personal cresc porci(pentru consum propriu), gaini si capre. Fac tot felul de preparate la mine acasa, singurele chestii „animale” cumparate fiind matzele de porc pentru cat mai multi carnati, afumati cu fum rece in afumatoarea proprie cu lemn de cires si de prun.

  5. LA INTRAREA IN UE SE FLUTURA SUB NASUL NEGOCIATORILOR ROMANI BALIVERNELE :ASIGURAREA CALITATII ,TRASABILITATEA SUNT IMPUSE PRIN IMPEMENTAREA SISTEMELOR CALITATII ISO …. DIN TARILE UE !!,CUM? CAT ? , AM AFLAT-O DUPA ,in ROMANIA AU FOST DISTRUSE IN MOD SISTEMATIC TOATE SISTEMELE DE CONTROL SANITAR VETERINAR,S-AU DISTRUS LABORATOARELE DE CONTROL PE MOTIV CA PRODUCELE CIRCULA CU CERTIFICAT UE !,CU DECLARATII DE CONFORMITATE…,SI NE-AM LAMURIT DE ACEL DUBLU STANDARD !,NE-AM LAMURIT CU SIGURANTA ALIMENTARA CAND PESTELE DIN POLONIA VENEA CU SALMONELA !,CARNEA DE PUI CU SALMONELA !,CAN PRODUSELE EXPIRATE SE REETICHETAU SI AJUNGEAU IN TARILE EST EUROPENE,CAND BRINZETURILE DIN GERMANIA DEGRADATE ERAU REPRELUCRATE IN ITALIA CA SI BRANZA ROCHEFORT !.
    AZI TOATE RACAITORILE , MATELE ,OASELE SE MACINA ,IAR DUPA CE SE ARUNCA SI NISTE FAINA DE SOIA SI CEVA CONDIMENTE TI SE SERVESTE CA SI PRODUS FINIT CRENVUSTII SAU PARISELUL!.
    VA SURPRINDE AZI CAN PUNETI CARNEA IN CRATITA PENTRU O FRIPTURA SI DUPA 10 MINUTE CARNEA BALTESTE INTR-O ZEAMA TULBURE !,VA SURPRINDE LA FINAL CA DINTR-UN Kg DE CARNE MAI RAMAN CCA 400-500 g CAND ESTE FRIPTA ,FIARTA ORI PAJITA !.
    HOTIA ,FURTUL SI CORUPTIA NU-I NASCUTA IN ROMANIA , E TRASATURA DE CARACTER A INTREGII EUROPE PROSPERE !.

    • „HOTIA ,FURTUL SI CORUPTIA NU-I NASCUTA IN ROMANIA , E TRASATURA DE CARACTER A INTREGII EUROPE PROSPERE !.”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger