AcasăSOCIALVirgil Popescu, sfaturi-ŞOC pentru români! E anti-companii din energie: "Oamenii cu facturi...

Virgil Popescu, sfaturi-ŞOC pentru români! E anti-companii din energie: „Oamenii cu facturi inexplicabil de mari să nu le plătească”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, și-a dat propriul exemplu românilor care se tem de ce va urma odată cu sezonul rece, cu privire la facturile la încălzire.

Port blugi în casă, indiferent de anotimp, nu am purtat niciodată pantaloni scurți”, a spus ministrul Energiei.

Stă la 19 grade C în casă

Virgil Popescu a mai dezvăluit și care este temperatura pe care o consideră optimă în locuința sa: ”Nu stau la 20 de grade, pe la 22-23 de grade mă simt bine, trebuie să recunosc. Nici mai sus, dar nici la 19 grade”.

Furnizorii vor întârzia emiterea facturilor privind consumul pe luna septembrie, întrucât nu au avut timp să-şi adapteze softurile de emitere a facturilor. Virgil Popescu are şi sfaturi pebtru aceste cazuri.

Prețul pentru energie electrică și gaz natural este protejat pentru populație la nivelul anului trecut. În mod normal, pe consumuri normale, facturile nu ar trebuie să fie mai mari faţă de acum un an sau acum doi ani de zile.

De aceea am plafonat la 68 de bani pentru primii 100 KWh, la 80 de bani primii 255 de KWh. Aproape 90% din populație are un preț foarte bun la electricitate și la gaz. Nu există plafon ca anul trecut și prețul este de 31 de bani indiferent de plafon.

Pot să existe cazuri de greșeli de citire, factura eronată. Oamenii să nu plătească facturi greșite. Îți dai seama în funcție de cum ai plătit înainte şi te îndrepți la furnizor și apoi la ANRE”, a spus ministrul Energiei.

Atenție, ANRE trebuie să vă răspundă în termen de 60 de zile la această reclamație, timp în care pot să ia și măsuri.

author avatar
Andrei Ștefan
478 afisari

8 COMENTARII

 1. ANRE raspunde un bla, bla si da copy paste din legi, ordine, etc.
  Isi bat joc de cetateni care ii platesc regeste.Sa ii vada Cel de sus !

 2. RASPUSUL LA SESIZAREA ANRE ,INTRUCAT SESIZAREA REPETATA ARE ACEEASI MOTIVATIE SE CONSIDERA CAZUL INCHIS !!.AM AVUT O CORESPONDENTA DE UN AN CU ANRE SI EON PE ACELAS SUBIECT DEFICIENTELE CONTRACTULUI DE FURNIZARE PE CARE NU L-AM SEMNAT INTRUCAT AM SEMNALAT CA O SERIE DE ARICOLE ASA CUM SUNT FORMULATE FAVORIZEAZA FURTUL ,INSELACIUNEA . EONUL A RASPUNS LA ACESTE SESIZARI CA ARE ACORDUL,AVIZUL ANRE !!.CEI CARE AU GENERAT CRIZA ENERGETICA SI CEI CARE SE JOACA DEA REGLEMENTAREA SUNT CEI DE LA ANRE !. POPANDAII DE GENUL POPESCU DE LA ENERGIE ESTE INSCAUNAT POLITIC ,UN HABARNIST CARE NICI UNITATILE DE MASURA PENTRU GAZE NU LE STIE !,vezi declaratia lui Popesu uns ministru la energie prin grija lui Johanis ” Romania va fi independenta energetic cand va extrage primul baril de gaz din M NEAGRA „.Popandaul iresponsabil cere sa nu se plateasca facturile ,in mod normal asemenea facturi ar trebui sa fie trimise la procuratura si sa se deschida dosare penale ,asa poate se trezesc cei vinovati.

 3. Daca Virgilica are in casa 22 de grade, cat curent consuma ….vara si toamna calda ?
  Ca doar nu are sclavi care ii fac vant cu pene de paun ?

 4. Panourile fotovoltaice ar putea fi amplasate și pe blocurile de locuințe….locatarii ar putea consuma, gratuit, energie electrică, surplusul urmând a fi comercializat, prin rețeaua națională, de către producător… !!! De exemplu, o primărie ar putea deveni prosumator !!!

  • Radule ,daca fotovoltaicele ar fi solutia le-ar monta toti si oriunde .
   Gandeste numai la cateva aspecte : cate ore cu soare ai pe zi fara nor !,alea sunt ore in care se poate obtine energie de la soare ,ai spus ca sa fie amplasate pe blocuri !, ai vazut blocuri la care le-au zburat acoperisurile la prima furtuna ?,stii ca exista depuneri pe suprafetele acelor panouri care micsoreaza eficienta ,stii cat costa inmagazinarea energiei produse ??.Acum sa-ti spun ca randamentul unui panou solar este cca 15% din puterea instalata ,vezi in cati zeci de ani recuperezi investitia pe care o faci !! .

 5. Bai popeskule, bai pakaliciule ordinar, vezi ca la iarna sunt ceva sanse sa te caute niste romanasi, cica vreau sa iti schimbe niste cravate, pe gratis, sigur si eficient 🙂 Ha ha ha 🙂 Nu uita sa fii acasa, la data si termenul stabilit, ca vin astia cu sorcova-vesela, sa vezi atunci balci la romani 🙂 Bai popeskule, sa nu poti sa te kaci 3 zile, bai mamaligarule tampit, esti o rusine pentru toti hotii ordinari de la penele si pesede, esti cel mai prost dintre toti cei de acolo, cam toti rad de tine 🙂 Ai noroc ca nu sunt arme la liber in colonia ta micuta esuata, dar daca vin niste rusnaci salbatici in vizita pe la Bukale, sa vezi ce te pun aia la proba de 400 metri garduri 🙂

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...