AcasăSOCIALViktor Orban, pus la zid la Băile Tuşnad: „Ceva este etern: Transilvania,...

Viktor Orban, pus la zid la Băile Tuşnad: „Ceva este etern: Transilvania, pământ românesc!” (VIDEO)

Viktor Orban a aflat pe pielea lui ce înseamnă patriotismul românesc. S-a întâmplat în timp ce ţinea discursul de la Băile Tuşnad.

„Ceva este etern: Transilvania, pământ românesc!”, a fost mesajul scris în limba română pe bannerul pe care protestatarii l-au afișat sâmbătă, în Băile Tușnad, iar nemulțumirile erau vizibile în public.

Mihai Tîrnoveanu, un ultranaționalist cu discurs antimaghiar

După câteva momente în care s-a strigat de ambele părți, cei care au ridicat bannerul au fost scoși din mulțime.

Protestatarii erau conduși de Mihai Tîrnoveanu, un ultranaționalist cu discurs antimaghiar, fondator al publicației și asociației ”Calea Neamului”, cu discurs pe alocuri extremist. Manifestanții au fost escortați de către agenții de pază la ieșirea din tabăra din Băile Tușnad.

Mesajul afișat pe banner a fost o trimitere la motto-ul celei de-a 31-a ediții a taberei de la Băile Tușnad: „Ce este etern!”. Multă vreme, familia Tîrnoveanu a reușit să se amestece neobservată în mulțime, care i-a remarcat prezența abia atunci când au desfășurat bannerul.

Cum a reacţionat Viktor Orban?

Telex.hu susţine că Orban ar fi declarat: „Politicos, precum poliția din Budapesta cu drogații de pe pod”, făcând referire la protestele ce au avut loc în capitala Ungariei săptămâna aceasta.

Viktor Orban ţine tradiţionalul său discurs la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad, temele abordate pornind de la motto-ul din acest an al evenimentului care este „Van, ami örök”, despre care organizatorii spun că se traduce „Există ceva ce e etern” sau „Unele lucruri sunt eterne”.”

Ultima dată când a vorbit Orban aici a fost în 2019, iar aparițiile sale aici au provocat în mod tradițional o mare agitație, pentru că premierul Ungariei nu numai că evaluează evenimentele politice actuale, dar stabilește și direcția de comunicare care trebuie urmată.

author avatar
Andrei Ștefan
1.289 afisari

39 COMENTARII

  1. daca afisezi IN ROMANIA un baner cu mesaj patriotic ROMANESC trebuie sa te scoata politia ? politia este platita de unguri sau de romani ?

    • Se pare ca bzgrii fac legea in tara asta. De cand cu udmr la guvernare, hunii se plimba ca pe tarlaua lor pe pământurile românești.

      • UDMR nu este partid politic si nu ar trebui sa faca parte din parlament, si cu atat mai putin sa participe la guvernare. Mesajul respectiv trebuie sustinut de oricine se simte roman, nu este un mesaj extremist, ci un simplu adevar.

      • Desi nu am prins vremurile, ma gandesc cu nostalgie la epoca cand Bela Cunt vroia sa elibereze Erdely cu ajutor rusesc. Pai ce, aveti impresia ca degeaba eu si neamul meu asiatic ciugulim barzoiul marelui Putin? E vorba de continuitate istorica, suntem consecventi.

    • Din păcate acești Bozgori au pretenții teritoriale și tulbura apele aproape cu toți vecini, mai puțin cu sârbi care au știut sa, i pună la punct și unde ungurimea nu misca deloc în front

      • Noi grofii si nemesii suntem meniti sa-i dominam pe romani. Pentru noi a inventat Dumnezeul ungurilor privilegiile si stapanirea, iar pentru romani a inventat munca bruta si sclavia.
        Arhiepiscopul Gyorgy Miklos, si alti falsi catolici, in timp ce intoxica Vaticanul cu propaganda noastra, ne ajuta sa luam Erdely inapoi, bucata cu bucata, prin retrocedari frauduloase. Ni se falfaie drapelul secuiesc din cauza abuzurilor sexuale si batai asupra minorilor din Centrul Sf. Ladislau din Baile Tusnad. Centrul cu pricina fiind patronat de fundatia Sf. Francisc din Deva prin persoana calugarului Csaba Bojte pe care marele nostru conducator Viktor Onan vroia sa-l propuna pentru premiul Nobel pt pace. Nu erau abuzuri, violurile si bataile asupra minorilor sunt parte importanta a antrenamentului pt viata de ungur vajnic gata sa refaca „regatul apostolic” si milenar. Nyald ki a seggem!

    • ATENTIE ! ZIARE.COM UN SITE DE INFRACTORI ANALFABETI PERICOL PENTRU DEMOCRATIE
      ZIARE.COM UN SITE DE INFRACTORI ANALFABETI , JEGURI SI EXCREMENTE ALE PRESEI , IMPOSTORI IMPUTITI ;
      ZIARE.COM CENZUREAZA , INSULTA SI AMENINTA CITITORII !

      UN PERICOL PENTRU PRESA SI MASS MEDIA ROMANEASCA -ZIARE.COM UN SITE DE DEJECTII SI KAKATI CE SE DAU JURNALISTI , JEGURI ACERTATE SI IMPOSTORI CE ZILNIC LAUDA SI PREASLAVESC POLITICA PRESEDINTELUI SI A PRIMULUI MINISTRU PLAGIATOR LEGALIZAT
      ZIARE.COM UN SITE DE COPIATORI MUISTI , ANALFABETI CE AU INFECTAT INTERNETUL

  2. Dar porcii cocotati in fruntea coloniei unde sunt acum?La gratare sau isi expun suncile paroase la Neptun?Bibikule,UDMR nu a venit singur la guvernare ,sunt tinuti acolo de tradatorii de tara nascuti si crescuti romani.Exemplu Emil Troc si ca el sunt sute si mii.

    • Da, bibicule, sunt tinuti de jegurile din servicii. Revolutia tot de la un bzgr, cu ajutorul serviciilor, a pornit. Ii cumpara Ceausescu, cu tot cu Ungaria, daca nu-l omorau.
      Cred ca psihopatul de Coldea si inca altii ca el fac legile in Romania. Astia ne vor slugi la străini.

      • Mare intelectual fiind, astazi simt nevoia ca sa-mi exprim bucuria ca am fost decorat cu Crucea de cavaler a Ordinului de Merit al Ungariei.

    • Eu as întreba unde, i Werner care ne spunea cum PSD și ciolacu vor sa vândă Ardealul la unguri și ca se fac înțelegeri secrete, asta ne spunea un șef de stat, care acum este mana în mână cu dușmanul PSD și io nopot ciolacu

  3. Si mai e ceva etern sa stie orbanul unguresc in Transilvania pamant romanesc, ocrotirea Maicii Domnului pt romani care il slavesc pe fiul ei nu ca ei vin la sumuleu tot pt provocari si propaganda politica, nici acolo nu respecta nici tara care ii primeste si nici pe Ea !! Tupeul acestui individ care jigneste romanii de cate ori vine e din cauza autoritatilor noastre care nu ii aplica legea, de pers non grata ca asta merita!!

  4. Le scrii in limba latina „AICI E DACIA SARMISEGETUSA REGIA”…. Si le scrii la ceilalti ruseste/engleza Shto eto Hungary?//What is Hungary?….Nem Tudom…Nix Wissen…Ne znaiu…Dont know

  5. trebuia sa vina milogul de mateies de la psd cu un brat de flori pentru orban , ca asa-i zice el la protest . apropos de acest prostalau , l-am vazut la o emisiune unde s-a facut de ras , dupa ce a batut campii si contrazis de toti din studio , a intrebat un pnlist , da , unde este acum echipa castigatoare din pnl ?la care pnlistul i-a raspuns : alaturi de voi in guvern ! s-au tavalit toti de ras . prostul nu stia ca-i la guvernare cu pnl , se victimiza de parca era in opozitie .

  6. Rusinos pentru toti care „apara” Constitutia Romaniei.
    Sa spui ca Transilvania e pamant Romanesc, nimic ultranationalist si sa fi saltat in Romania….pentru asta…

  7. IN MAHALAUA,DE LA AIA DIN LOCUL ALA ROMANESC,A APARUT SI ALA,ALALANT ORBETE,
    ALA,FOST LIBERTIN ,SAU LIBERAL,LANGA ALA,DIN BUDA-PISTA.CEI DOI,AIA,AU GAVARIT
    UNGHIURESTE SI FRAIERSTE.VOR BEA TUICA DE ROMANIADACIA.SI VOR JUCA CALUSARUL OLTENESC.
    TOV.OHANI-SISI,DE CE NU LUATAI MASURI,DUTE SI MNATA LA AIA,SA JUCAM OINA ROMANEASCA

  8. IN MAHALAUA,DE LA AIA DIN LOCUL ALA ROMANESC,A APARUT SI ALA,ALALANT ORBETE,
    ALA,FOST LIBERTIN ,SAU LIBERAL,LANGA ALA,DIN BUDA-PISTA.CEI DOI,AIA,AU GAVARIT
    UNGHIURESTE SI FRAIERSTE.VOR BEA TUICA DE ROMANIADACIA.SI VOR JUCA CALUSARUL OLTENESC.
    TOV.OHANI-SISI,DE CE NU LUATI MASURI IEUROPENE SI NATO-ISTE DEMOCRATE.DUTE SI MNATA LA AIA,
    LA CIOCOLM,SA JUCAM OINA ROMANEASCA SI FOAIE VERDE S-O LALEA,CE BINE-I IN ROMANIA MEA.

  9. Noi suntem de vina ca primim toti handicapatii in tara.
    Gunoiul a venit cu acceptul tacit al autoritatilor Romane, da nu raspunde nimeni, poate ca dorm ?

  10. serviciile secrete romanesti sunt conduse de masonerie si de tradatori de neam si patrie, iar acestea sunt efectele. VIZIBILE si PALPABILE!!!
    serviciile secrete romanesti sunt compromise si doar au tinut de paza pt. ca Romania sa fie furata si batjocorita constant dupa uciderea lui ceausescu.
    serviciile secrete romanesti sunt pline de corupti, de tradatori, de lacomie pt. propriul buzunar si de parsivenie.
    baaa, or sa va mature serviciile secrete unguresti, atat de slabi ati ajuns si atat de mult ati vulnerabilizat tara asta in care ati devenit oameni.
    lehamite sri, sie, sts, dipi, dgia, etc, samd.
    daca ceea ce am scris mai sus n-ar fi adevarat, Romania n-ar fi unde ati adus-o!!!!

    • p.s
      Cum am spus Orban si Tarnoveanu sunt disperati dar si neinteresanti. Bai Kostea, mai bine spune-mi daca la tine la Tiraspol gasesc barbati dotati si romantici.

  11. Fratii mei turanici, hai sa ne mobilizam ca sa aratam valahilor forta ideologiei ce ne uneste. Sa aratam ignorantilor ce inseamna onanismul, adica ideologia iredentismului asiatic dus la nivel superior prin gratia ilustrului conducator Viktor Onan care e intruparea lui Arpad, Horthy, Kunt si multi altii. Prin onanism reinfiintam magyaropat autonom tartomany primita cadou de la Stalin. Cu gandul la stramosi, printrea care si Luka Laszlo tortionarul romanilor, sa punem palma la treaba. Onanism fratii mei!

    • va mananca romanii cu fulgi cu tot asezonati cu leprele care conduc momentan tara asta.
      zsolt, sezi pe coada ta, ca romanul e mai intelept decat puteti voi pricepe. vrei provocari?
      mergi si provoaca ploaia, ca la anul pe vremea asta o sa cautati apa prin crapaturile la ceea ce va fi fost balaton.
      si daca tot nu va potoliti o sa jucati tzurca prin desertul unguresc, cersind la romani ca si astăzi… apa din mures.
      zsolt, pt. ca ti s-a aprins neuronul de la atata caniculs si pt. ca vrabia ungureasca malai viseaza,… avram iancu va trimite sa beti o bere la destinația „trianon”.

      • Iancule, m-ai prins cu Trianonul, recunosc, sunt cel mai mare trionanist!
        Desi sunt si saman, ca orice baschir, nu am de ce sa provoc ploaia. Pentru piscina si agricultura e suficient sa ciordesc apa romanilor din Arad.

  12. vreun oficial grec isi permite sa faca scoala de vara in acest mod in turcia?
    vreun oficial turc isi permite sa faca scoala de vara in acest mod in grecia?
    doua tari membre nato, de altfel.
    vreun oficial ungur isi mai permite sa faca astfel de „talente” in vreo alta tara vecina cu ei, in afara de Romania?
    desigur ca nu.
    si atunci rezulta foarte clar slabiciunea nesimtita a celor care sunt bine abonati la banul public in fiecare an.
    Romania este condusa de marionete debile la toate nivelurile
    CSAT-ul a ajuns o adunatura de uscaturi, iar Romania a ajuns mai rau ca un caș gaurit informativ din toate părțile.

    • A pronuntat cineva numele Gyorgy Svarc a-k-a „soros”???….De ce a venit jigodia asta in15 decembrie 1989 cu avionul personal la Bukale?……pe16 era in Bucuresti cu Iliescu si Brucan astepta sa fie dus la TVR sa se declare ” proprietarul pe persoana fizica” al coloniei Ciordi-stan
      Dupa ce i-au impuscat pe „odiosul si sinistra” au inceput marele MEGA-JAF si TEROAREA ANTI-ROMANIA cu 7 milioane de diasporeni plus1 milion de copii furati si vanduti.DACA NU PROTESTATI INSEAMNA CA VA PLACE MENIUL SOROS

  13. Țiganii la putere și Ungurii așa ziși Unguri păcălici cum sunt Ucrainieni falși hoti țigani veniți pe cimpia Panonica a Romniei adică a Fosta Dacie și Romanicaveniti din Asia sălbatici hoti țigani huni falși mincinoși așa zisa Ungaria niște venetici prin ținuturile Daciei Și Romeii venetici .

  14. trebuie pus la punct
    atata tot:
    -bunicii lui sint printre lena si amur!
    (in rest ii recomandam bai galvanice)

  15. Bai Orban, bai ungure, fa si tu in asa fel incat sa promoveze si Csikszereda in Superliga de mamaliga a romanasilor de kakat ai sekuriciului de Burleanu, ca oricum il doare pe ala fix in pix si in pwula de romani, banii sa iasa, aia e important !! Ha ha ha 🙂 Toti vreau ca sa fie 3 echipe unguresti in Superliga burleanului si a iorguleskului, ala care are plodul drogat ascuns de mai multi ani prin Italia aia nesimtit de mafiota !! Vedeti ca urmatorul Donbass o sa fie fix in inima marelui stat unitar roman, adic ainexistent, si anume in Har-Kov, daca o sa se inceapa la omorat secuii si ungurii pe acolo, Ungaria clar o sa riposteze, pe de-o parte vor veni rusnacii aia salbatici sa va pacifice fortat, iar pe cealalta parte se va baga Austria si Germania, ca astia au mai fost imperiu impreuna candva, iar acele relatii cu acele familii bogate s-au pastrat, depsre asta nu vorbeste pitikul ala trabukar de Aiuresku, zis si Goldstein Pestisorul de Aur cu Trabucel !! Ha ha ha 🙂 Hai, ca a escaladat rapid situatia, trebuie sa apara deja si pompierii, intai sa puna focul si mai mare, apoi sa vina alti pompieri sa il si stinga !! Ha ha ha 🙂

    • Foarte corect dar planurile respective sunt clocite la Viena inca din 1989.Stanculescu la Balaton cu cine a discutat meniul „revolutiei”? Dupa aia de ce toate ciordelile de banci si resurse le-au facut securistii DIE la Viena si Frankfurt?Ce era OMV in 1990?O benzinarie falimentara in Viena cu doua pompe.Cum a cumparat Petrom cand ei nu aveau bani de salarii?Ce era ” erste bank”?o panarama de gen „amanet” Cum dracu iau astia BCR?Si asta dupa „falimentul” BRCE?Alooo..ManoleIsarescu securist DIE-GRU mumia teleghidata ce are de declarat?Dar Stolojan?Nastase?Dar PetrovQiombete?Unde e flota? Si restul de furaciuni de zeci de miliarde de euro?Ba voi aveti impresia ca aici e sat fara caini ati imbracat lupul in oaie si vulpea e cioban?

  16. Urlu de neputinta!Autoritatile statului roman,doi bani nu dau pe tot ce tine de mizeriile unguresti-fie interne,fie din exterior-isi fac de cap si unii si altii se dau stapani in toata zona Transilvaniei,iar serviciile nu stiu cum sa faca mai mult si mai mult pentru aservirea tarii intereselor strainatatii.Aparitia,la acea adunatura total ilegala,prin scopul si discursurile enuntate,a unor patrioti romani este considerata actiune provocator-extremista.Dovada ca politisti in loc sa-i protejeze pe acei romani ca spun un adevar evident,ii salta scotandu-i din multime .Asta pentru a nu „tulbura atmosfera” ,total ostila Romaniei si in acelasi timp pentru a asculta discursul lui Orban venit -zic uni-in”calitate” de simplu cetatean aflat in…vacanta.Oarba dupa voi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger