AcasăSOCIALVIDEO. MS: Construcția Spitalului Județean de Urgență Bistrița cu bani din PNRR...

VIDEO. MS: Construcția Spitalului Județean de Urgență Bistrița cu bani din PNRR prinde contur/Ce anunță Rafila

sursa foto: captură video

Construcția Spitalului Județean de Urgență Bistrița cu bani din PNRR prinde contur – anunță, joi, Ministerul Sănătății. Instituția condusă de către Alexandru Rafila a prezentat și imagini de la lucrările ce se fac la fața locului.

E vorba despre un proiect în valoare de 400 de milioane de lei din PNRR.

Iar, conform MS, investiția constă în construirea unui nou corp de clădire cu patru etaje, reabilitarea energetică a clădirii existente și modernizarea pavilioanelor existente, precum și în digitalizarea spitalului și dotarea cu aparatură medicală.

Rafila: Construim spitale şi secţii noi acolo unde este posibil

„Dezvoltarea socială şi dezvoltarea economică nu se pot întâmpla fără acces la servicii de sănătate şi fără un sistem de educaţie solid. Construim spitale şi secţii noi acolo unde este posibil şi încurajăm reabilitarea completă a clădirilor vechi care permit desfăşurarea corespunzătoare a activităţii medicale spitaliceşti în condiţii de siguranţă pentru pacienţi”, a declarat Ministrul Sănătății.


„Cât voi fi ministru al Sănătăţii voi fi partenerul şi susţinătorul reprezentanţilor din administraţia locală care au vocaţia construcţiei de obiective sanitare pentru locuitorii comunităţilor pe care le conduc” – a dat asigurări Alexandru Rafila, citat într-un comunicat al MS.

author avatar
Andrei Coman