AcasăSOCIALVIDEO EXCLUSIV. Alertă! Incendiu puternic într-un bloc de pe Șoseaua Mihai Bravu,...

VIDEO EXCLUSIV. Alertă! Incendiu puternic într-un bloc de pe Șoseaua Mihai Bravu, din Capitală!

Șase echipaje de pompieri au intervenit de urgență, joi, pentru a stinge un incendiu izbucnit la ultimul etaj al unui bloc aflat pe bulevardul Mihai Bravu, cunoscut drept una dintre cele mai aglomerate artere din București.

Flăcările care au cuprins un apartament din imobilul cu 10 etaje a fost urmat de degajări mari de fum.

Incidentul a generat o adevărată desfășurare de forțe în rândul pompierilor, care au folosit o autoscară destinată intervențiilor la înălțime pentru a reuși să domolească mai rapid focul.

Apartamentul afectat de incendiu se află la etajul 10 al unui bloc construit în 1976 și care fusese recent anvelopat (izolat termic). La parterul imobilului se află un supermarket de unde foarte mulți locuitori ai zonei își fac aprovizionarea. De altfel, din primele informații de la fața locului reiese că la momentul izbucnirii focului, în zona pietonală aflată în fața magazinului se aflau mai multe persoane.

După cum se poate vedea din imaginile surprinse în exclusivitate de către un redactor al ziarului Național, martorii au privit – de la o distanță de siguranță, e drept – intervenția pompierilor de la ISU București-Ilfov.

Revenim cu informații!

302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger