AcasăSOCIALVICTORIE pentru bucureştenii care au protestat pe Șoseaua Antiaeriană ca să nu...

VICTORIE pentru bucureştenii care au protestat pe Șoseaua Antiaeriană ca să nu mai moară oameni. Ce a anunţat Primăria

Protest pe strada Antiaeriană din Bucureşti: pietonii vor semafoare! Şoferii claxonează în disperare

Victorie pentru bucureştenii care, de două săptămâni încoace, au blocat Şoseaua Antiaeriană, în semn de protest față de lipsa de măsuri pentru protecția pietonilor, după ce un tânăr de 19 ani a murit accidentat de o mașină pe o trecere de pietoni din zonă.

Primăria Capitalei a anunțat, vineri, că „în cel mai scurt timp” va fi amplasat un semafor provizoriu la trecerea de pietoni de pe Șoseaua Antiaeriană, intersecție cu Str. Cojocaru Elena și Vasile.

Birocraţia va întârzia semaforizarea

Tot Primăria a mai pus frână entuziasmului. Sunt mulţi pași legali care trebuie parcuși până la montarea permanentă a unui semafor:

  • obținerea avizului Comisiei Tehnice de Circulație din PMB,
  • realizarea studiului de fezabilitate,
  • aprobarea indicatorilor tehnico-economici,
  • proiectarea și execuția.

Soluţia: un semafor provizoriu

Comisia Tehnică de Circulație a aprobat în această dimineață montarea unui semafor provizoriu cu buton la trecerea de pietoni Șoseaua Antiaeriană x Str. Cojocaru Elena și Vasile.

O echipă a Administrației Străzilor București va amplasa în cel mai scurt timp semaforul. Acesta va funcționa numai până la finalizarea procedurilor legale pentru montarea celor patru semafoare aprobate deja pentru trecerile de pietoni de pe Șoseaua Antiaeriană”, se arată în comunicatul primăriei.

author avatar
Andrei Ștefan
404 afisari

7 COMENTARII

  1. partea nasoala:
    -le va pune semafoare CU BUTON,
    cum a facut p@rlitu de B@lutza,
    focu sa-l arza pa matze!

  2. Lucrurile sunt simple,in Bulgaria la toate trecerilor de pietoni au o bordură înaltă de 10 cm și lungă de aproape 1 metru până în trecerea de pietoni.Nu a ai murit nimeni de când au asfaltat

  3. Intre timp,poiltienii lui Bode au batut si amendat ca-n codru la protetastatari.Statul de drept,in cur,al esuatului.

  4. Siguranta circulatiei in Bucuresti tinde spre zero. Sunt strazi intregi care nu au marcaj delimitator intre sensurile de mers, sunt treceri fara marcaje sau fara semne etc. De ce? Pentru ca in tara asta nici sa vrei sa faci ceva nu poti, pentru ca iti trebuie o mie de aprobari, licitatie, dracu, lacu. Din punctul asta de vedere era mai bine intr-un sistem unde ordinul venea de sus in jos si se executa, nu se discuta si nu se taragana si nu veneau ongurile sa se opuna etc. Iar ai de sus aveau niste oameni pregatiti, cu viziune, cu intelegerea lucrurilor, stiau ce fac. Acum au ajuns sa ne conduca toate nulitatile numite politic dar cu doctorat, ca deh, trebuie sa aiba cu ce se mandri. De aia nu merg lucrurile!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger