AcasăSOCIALVeşti despre legalizarea prostituţiei în România. Ministrul Finanţelor a luat decizia

Veşti despre legalizarea prostituţiei în România. Ministrul Finanţelor a luat decizia

prostitutie Şi-au bătut joc de două adolescente la Constanţa: le-au racolat, apoi le-au obligat să se prostitueze!

Adrian Câciu, ministrul Finanţelor, a abordat un subiect sensibil în ţara noastră: legalizarea prostituţiei. Se va înscrie sau nu această activitate în litera legii? Este o discuţie ce, până acum, a fost evitată.

Totuşi, actualul ministru al Finanţelor a avut puterea să discute problema direct. Şi chiar să anunţe o decizie.

Câciu crede că ar îmbolnăvi societatea

Adrian Câciu a spus, foarte apăsat, că NU va legaliza prostituţia.

Pentru problemele altora trebuie să taxăm? În momentul în care consider că unele fenomene sunt nesănătoase pentru societate, dacă vrei să legalizezi, atunci nu faci decât să îmbolnăveşti societatea.

În primă fază, nu. Haideți să vedem care sunt argumentele. Ai un fenomen toxic pe care vrei doar să îl menții.

Nu e vorba de stat, de a câștiga niște bani. Întotdeauna se ascund unii pentru niște măsuri, dacă facem asta, statul va avea mai mulți bani.

Statul va avea mai mulți bani când își face treaba. Haideți să ne facem treaba pe combaterea evaziunii fiscale, pe ajustarea pe economia informală, să aducem banii din economia neagră, să avem o echitate fiscală și să avem economie care să producă taxe.

Fiecare vine cu o idee, mai punem o taxă, că de fapt asta facem.

Traducând plastic ce mi-ați spus, legalizăm ca să taxăm, nu? Hai să ne vedem de regimul actual şi să-l ducem într-o zonă de confort.

Adică, România, totuşi, încă nu este într-o zonă de confort a veniturilor curente sau veniturilor totale”, a declarat Adrian Câciu la postul Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan
1.660 afisari

5 COMENTARII

  1. ba securistule de ciciu, nu vrei sa impozitezi curvele ca sint ale sefilor tai cuiburile cu curve, ba mai mult legalizarea reduc violurile, reduc bolile, si alte efecte ale acesor masuri! De ce in Germania; Olanda, Belgie etc se poate numai in Romanica nu, ca cuiburile de curve sint ale securistilor si de acolo iau bani din economia neagra si subterana!!

  2. ba securistule de ciciu, nu vrei sa impozitezi curvele ca sint ale securistilor si sefilor tai cuiburile cu curve, ba mai mult legalizarea reduc violurile, reduc bolile, si alte efecte ale acesor masuri! De ce in Germania, Olanda, Belgia etc se poate numai in Romanica nu, ca cuiburile de curve sint ale securistilor si de acolo iau bani din economia neagra si subterana!!

    • daca legalizeaza atunci toate victimele retelelor de trafic vor raman definitiv in mana proxenetilor pentru ca toate vor fi amenintate sa spuna ca fac asta voluntar si legal vezi cazurile prostituatelor romance din germania, austria si olanda.

  3. Asta e o intoxicare , multinationalele sa nu le impozitati si nici de redevente sa nu va ocupati stati in fleacuri!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger