AcasăSOCIALVeşti de ultimă oră pentru copii şi părinţi, de la Florin Cîţu....

Veşti de ultimă oră pentru copii şi părinţi, de la Florin Cîţu. S-a întâmplat chiar în prima zi de şcoală!

Florin Cîțu a dezvăluit, chiar în ziua în care elevii au revenit în bănci, că săptămâna aceasta Guvernul va adapta și implementa programul România Educată, cel mai amplu program de reformă dezvoltat de Administrația Prezidențială.

El a mai spus că în următorii ani, este prevăzută finanțarea a 60 de școli pilot prin intermediul Planului Național de Redresare și Rezilinență.

O nouă reformă în învăţământ

În PNRR este prevăzută finanțarea a 60 de școli pilot. Țin foarte mult la reformarea învățământului și sunt foarte sigur că vom reuși să facem acest lucru prin proiectul „România Educată”. Săptămâna aceasta vom adopta și implementa programul.

„România educată” este cel mai amplu proiect de reformă a educației inițiat și dezvoltat de Administrația Prezidențială. Miza noastră în educație nu este de a face un pic altceva, un pic altfel sau la fel ca până acum.

Miza noastră strategică este de a face altfel altceva”, a spus Florin Cîțu.

Premirul Florin Cîțu a participat la deschiderea anului școlar de la liceul Gheorghe Lazăr din Capitală, proiect pilot în cadrul proiectului România Educată.

author avatar
Andrei Ștefan
315 afisari

5 COMENTARII

  1. Ai tras tu pe nas si dansezi nud in fata oglinzii din sala de asteptare a garii Tiraspol sarutand damigeana de mitilic , dihorule nazdravan !

  2. ‘Unul era nitel mai prost, stia Voltajul pe de rost” Antimiorita…OCSD
    ‘In orasu’ in care ploua (cu scumpiri) de 3 ori pe saptamana
    Un vopsit si o vopsita,
    2jucarii stricate
    Merg tinandu-se de mana” Ion Minulescu

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...