AcasăSOCIALVestea ce a dat România peste cap: "Guvernul Cîţu fură 285 lei...

Vestea ce a dat România peste cap: „Guvernul Cîţu fură 285 lei de la fiecare”

Guvernul CituVestea ce a dat România peste cap: "Guvernul Cîţu fură 285 lei de la fiecare"

PSD loveşte din nou în Guvernul Cîţu: îi acuză că atacă buzunarele românilor, în condiţiile în care Banca Naţională a României a majorat la 5,6% prognoza de inflaţie pentru finalul acestui an şi la 3,4% pentru sfârşitul anului viitor.

Calculul social-democraţilor a venit după ce BNR a confirmat luni, în raportul făcut public, o creștere a inflației cu 92,3% în primele 7 luni ale anului, de la 2,6 la 5%.

„Fiecare român va fi mai sărac cu 320 de lei!”

Atac la buzuarele românilor. BNR confirmă: guvernul Cîțu fură 285 de lei de la fiecare român! România intră cu o viteză fulminantă în faza inflației galopante!

PSD a avut dreptate, iar Banca Națională a României a confirmat astăzi, în raportul făcut public, o creștere a inflației cu 92,3% în primele 7 luni ale anului: de la 2,6 la 5%! Mai grav, inflația va crește cu 115% până la final de an și va ajunge la 5,6%!

Asta înseamnă că în decembrie, fiecare român va fi și mai #sărac cu 320 de lei! Și, tot în decembrie, fiecare român va fi mai dator cu 3.000 de euro din cauza împrumuturilor făcute de Guvern în numele și pe seama românilor! Fantastic, chiar wow!, dle Cîțu!

A reușit să vă duceți V-ul pană la capăt. V-ul inflației”, transmit social-democrații pe pagina de Facebook a PSD.

Aşadar, reacţia PSD vine în contextul în care Banca Naţională a României a majorat la 5,6% prognoza de inflaţie pentru finalul acestui an şi la 3,4% pentru sfârşitul anului viitor, conform unei prezentări realizate luni de guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu.

author avatar
Andrei Ștefan
476 afisari

2 COMENTARII

  1. LEPRELE POLITICE SI MAFIA II FACE PE ROMANI SCLAVII FMI SI BM !.
    ACESTI DERBEDEI IRESPONSABILI IN 31 DE ANI AU DESTABILIZAT ROMANIA ,AU VANDUT TOT CE ERA PROFITABIL ,AU LASAT PE DRUMURI PESTE 5 MILIOANE DE ROMANI ,IAR CAND N-AU MAI AVUT CE VINDE S-AU IMPRUMUTAT IN PROSTIE !.AZI FMI SI BM SUNT CELE CARE DICTEAZA CINE ESTE LA BUTOANE ,CINE TREBUIE SA-I ASIGURE FMI SI BM DOBANZI ASTRONOMICE.
    PE FIECARE CAP DE ROMAN STA O DATORIE DE CCA 3000 DE EURO AZI !
    DE 31 DE ANI ACESTI GOLANI CARE SE PRETIND GUVERNANTI SE FAC CA MUNCESC !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger