AcasăSOCIALVestea bună primită de familia unui copil de 3 ani dispărut în...

Vestea bună primită de familia unui copil de 3 ani dispărut în pădure. Băiețelul fusese căutat de peste 100 de oameni!

Vestea bună primită de familia unui copil de 3 ani dispărut în pădure. Băiețelul fusese căutat de peste 100 de oameni! (sursa foto. ISU Covasna)

Operațiunea de amploare menită să dea de urma unui copilaș dat dispărut, luni seară, în județul Covasna, s-a încheiat cu o veste cum nu se poate mai bună.

Băiețelul a fost găsit, marți în jurul prânzului, undeva pe raza localității Araci. ”Din primele informații, minorul este în stare bună”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Covasna, Radu Stroe, într-o intervenție telefonică la Antena3.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii cu privire la starea celui mic, după ce ar fi stat întreaga noaptea singur în pădure.

La căutări au participat și voluntari

Ce se știe este că alerta s-a dat luni seară, când pompierii covăsneni au fost solicitați pentru căutarea unui minor dispărut în pădurea din zona localității Hetea.

Din câte au transmis în primă fază reprezentanții ISU Covasna, după ce s-a aflat despre acest caz, s-au format echipe de căutare-salvare, ”astfel că peste 100 de pompieri militari din cadrul ISU Covasna și ISU Brașov, polițiști, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna, voluntari din cadrul ASV România și cetățeni au cercetat pădurea în căutarea minorului de 3 ani”. După cinci ore, căutările fuseseră oprite, fiind reluate marți dimineață.