AcasăSOCIALVeste teribilă din Italia: România, pe lista neagră!

Veste teribilă din Italia: România, pe lista neagră!

Italia se pregătește să plaseze România pe „lista neagră”, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus, cel puțin așa arată presa din peninsulă.

Autoritățile italiene au fost alertate după ce un antreprenor din Vicenza a ieșit pozitiv la testul de coronavirus după ce s-a întors din Serbia. Bărbatul ar fi fost infectat de o tulpină de coronavirus mai agresivă decât cea existentă pe teritoriul italian. Acest caz a dat din nou fiori oficialilor italieni și i-a făcut să reconsidere deschiderea granițelor pentru anumite țări.

Experții chestionați de presa din Italia susțin că ar fi un adevărat dezastru ca eforturile și sacrificiile depuse până acum să fie spulberate de noile cazuri de import, mai ales că un al doilea val al noului virus este iminent.

În Italia, numărul cazurilor noi de infectare a scăzut, iar decesele au fost reduse la minimum. Unitățile de terapie intensivă, până de curând luate cu asalt de pacienți aflați în stare critică, s-au golit în sfârșit. Specialiștii italieni se arată îngrijorați de explozia de noi cazuri, făcând vorbire de trei „fronturi fierbinți”, care au înregistrat „episoade îngrijorătoare în ultimele zile”: zona balcanică, Asia de Sud-Est și zona mediteraneană.

La Repubblica scrie că Ministerul Sănătății din Italia monitorizează cu atenție România, Croația, Bulgaria și Serbia, existând posibilitatea ca aceste țări să fie plasate pe „lista neagră”, pe care se află în prezent 13 state cu interdicţia de a intra în Italia.

Reamintim că Italia a interzis joia trecută intrarea în ţară a persoanelor provenite din Armenia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bosnia şi Herzegovina, Chile, Kuwait, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Oman, Panama, Peru şi Republica Dominicană.

author avatar
Andrei Coman
407 afisari

1 COMENTARIU

  1. Vestea nu e ”trrrribila” ci normala !!!
    Nazistii din Romania au generat asta, abordind intr-un mod CRIMINAL problema virusului !!!
    Nazistii sa raspunda !
    Si, sa nu uitam cind nazistii interziceau intrarea avioanelor, masinilor si persoanelor venite din Italia si din toate celelalte tari europene, tari care ne inchid acum usa in nas !!!
    Velaaaaa, acum nu mai ai vorbe, mason imputit si pervers !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger