AcasăSOCIALVeste proastă pentru nevaccinaţi! Ce spune Augustin Zegrean despre restricţiile ce li...

Veste proastă pentru nevaccinaţi! Ce spune Augustin Zegrean despre restricţiile ce li se adresează

augustin zegreanVeste proastă pentru nevaccinaţi! Ce spune Augustin Zegrean despre restricţiile ce li se adresează

Oamenii care au protestat, sâmbătă seară, în Bucureşti, dar şi în alte oraşe din ţară, au primit, duminică, o veste proastă de la fostul președinte CCR Augustin Zegrean: nu e discriminare interzicerea accesului nevaccinaților la unele activități.

Ex-magistratul afirmă că statul este obligat să asigure sănătatea populaţiei.

De ce spune Zegrean că nu e discriminare?

Fost președinte al Curții Constituționale a spus că decizia Guvernului de a permite doar vaccinaților să intre la cinema, restaurant, spectacole, terase și săli de sport în localitățile în care rata infecției este ridicată, nu reprezintă o discriminare.

Se vorbeste mereu despre faptul ca cei nevaccinati sunt discriminati. Nu se poate sustine cu argumente, pentru ca discriminare este numai cand intre persoane aflate in aceeasi situatie se intampla o separare.

Persoanele in aceeasi situatie trebuie tratate egal, or o persoana vaccinata si una nevaccinata nu sunt in aceeasi situatie. Statul e obligat sa asigure sanatatea populatiei, sa combata raspandirea bolilor, statul e obligat sa isi faca datoria”, a declarat Zegrean.

Hotărârea de Guvern adoptată sâmbătă, cu noile măsuri de gestionare a pandemiei de COVID-19 la nivel național, a fost publicată deja în Monitorul Oficial.

Zeci de amenzi, după protestul de sâmbătă

Jandarmeria a anunțat că a dat zeci de sancțiuni contravenționale după protestele care au avut loc sâmbătă seara în București, la Universitate, în Piața Victoriei și la Palatul Cotroceni.

Au fost aplicate sancțiuni contravenționale până la această oră, pentru că asta prevede legea să facem.

În primul rând trebuie să discutăm despre sancțiuni contravenționale pentru organizatorii adunărilor publice de aseară, de asemenea, trebui să avem în vedere că marșurile sunt interzise în actualul context epidemiologic și noi am avut de-a face cu un marș, deci vom plaixca sancțiuni contravenționale și pentur acest lucru”, a declarat pentru Digi24 Alexandru Iacob, purtător de cuvânt la Jandarmeria București.

author avatar
Andrei Ștefan
947 afisari

15 COMENTARII

  1. La congresul PNL-muistilor si la Untold-ul jumatatii de primar din Cluj cate amenzi ati dat?Cat priveste tataia Zegrean face ce face orice roman care se respecta:pupa in cur regimul ca de acolo isi ia pensioara.Si ca el sunt fara numar.

  2. nea zeghe asta a mincat fecale si pentru pesede, in general, pentru cine plateste mai bine…
    Mananci o paine murdara mai nea zeghe, cand te uiti in oglinda nu-ti vine sa vomiti sau sa te scuipi?

  3. ^ Probabil că Zegrean dorește să spună că prin vaccinare să se împartă în mod egal consecințele poluării între deținătorii de sonde de petrol și posesorii de autoturisme, ?
    Câțu și-a dorit un vaccin care să îi ofere rezultatele pe care le-a prezentat în promo-ul realizat pentru vaccin însă, producătorii vaccinului se pare că nu i-au acordat și satisfacții precum cele solicitate , ?

  4. & Vaccin gratis și de la guvern, ce și-a dorit și ce a primit, ? Procătorii de vaccin insistă și pentru alte vaccinări plătite de la guvern, ?

  5. prost si mincinos, pt ca nu rezulta de nicaieri, nici din constitutie, ca vaccinarea este obligatorie.

  6. @ Bă, pensionarea stabilește o perioadă de inactivitate,după cea de activitate, deci nu de „pensionari activi”, ? Veniturile din pensii încasate în perioada exercitării de alte funcții publice ,după declararea stării de inactictivitate prin pensionare,, de către „pensionarii activi”, sunt ilegale, ? Sunteți de acord că aceia ce au încasat venituri din pensii și din exercitarea de funcții publice, după declararea stării de inactivitate prin pensionare, sunt în postura de însușire de venituri nelegale din pensii prin declararea pensionării și exercitarea de alte funcții publice, ?

  7. @ Deci, sistemele publice de pensii acordă pensii persoanelor inactive , nu și persoanelor active ce obțin venituri din exercitarea de alte funcții publice, pentru că pensionarea stabilește încetarea activităților pentru care se solicită pensionarea, ?

  8. & Sunteți de părere că ar fi util ca politicienii să definească și „semipensionarul”, declarat inactiv la sistemele publice de pensii și cu activități publice vizibile, ?

  9. Folosind acelasi argument nici homosexualii nu sunt discriminati ptr ca eventualele legi reclamate a fi discriminatorii in ceea ce-i priveste se refera la categorii diferite de oameni respectiv care si-o trag sau nu si-o trag prin dos.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger