AcasăSOCIALVeste mult-așteptată de șoferi: Pe Șoseaua Fabrica de Glucoză se circulă pe...

Veste mult-așteptată de șoferi: Pe Șoseaua Fabrica de Glucoză se circulă pe patru benzi – VIDEO

Cu speranța că nu vor mai avea de înfruntat aglomerația pe acel tronson, cum se întâmpla până să fie lărgită suprafața carosabilă, șoferii din Capitală au început deja să meargă cu mașinile pe Șoseaua Fabrica de Glucoză. Unde, de joi începând, se poate circula pe patru benzi, doua pentru fiecare sens, între Șoseaua Petricani și strada Barbu Văcărescu.

Cu această ocazie, primarul Gabriela Firea a făcut mai multe declarații pe tema acestui proiect, în cadrul unei transmisiuni directe, pe o rețea de socializare. Aflată într-un autobuz hibrid, alături de viceprimarul Aurelian Bădulescu și de mai mulți reprezentanți ai Primăriei, social-democrata a ales să sublinieze următoarele aspecte: „Nu este doar o lărgire a unui bulevard, ci este unul modern (…). În afara părții carosabile, avem și piste pentru bicicliști de un metru și jumătate, avem trotuare de doi metri, de asemenea alveole unde am plantat și vom planta în continuare copaci, iluminatul public este modern și economic (…). De asemenea, întreaga zonă a fost reconfigurată”.

Nu în ultimul rând, Firea a anunțat ce se întâmplă cu celălalt tronson. „Pe cealaltă porțiune, între Barbu Văcărescu și Floreasca, de asemenea se lucrează intens, în – să sperăm – două săptămâni (…) putem să dăm drumul și acelei porțiuni”, a susținut social-democrata.

Săgeți la predecesori

Primarul Capitalei nu a ocolit nici precizările ce țin de durata executării acestui proiect. „Promisiune onorata! Un alt proiect pe care l-am gasit aruncat intr-un sertar al primariei, vreo 6 ani, l-am deblocat, pornit si finalizat intr-un an si 8 luni”, a mai transmis Firea, de această dată pe Facebook.

230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger