AcasăSOCIALVeste cutremurătoare! Unul dintre răniții transferați în Germania, după explozia de la...

Veste cutremurătoare! Unul dintre răniții transferați în Germania, după explozia de la Petromidia, a murit

Veste cutremurătoare! Unul dintre răniții de la Petromidia transferați în Germania a murit (sursa foto. buzaumedia.ro)

Din păcate, la aproape o săptămână după ce doi dintre bărbații răniți ca urmare a exploziei și a incendiului ce au avut loc pe 2 iulie la Rafinăria Petromidia fuseseră transferați la o unitate medicală din afara țării, s-a aflat o informație cutremurătoare.

Și anume că unul dintre pacienții duși de urgență în Germania a pierit și că încă o familie este greu încercată, ca urmare a celor întâmplate la rafinăria de la Năvodari, județul Constanța.

Un scurt mesaj venit din partea companiei, postat pe pagina de Facebook Rompetrol – KMG International, anunță cumplita veste.

”Cu adânc regret, vă anunțăm că în cursul zilei, unul din cei doi colegi transferați de urgență în Germania, în urma incidentului din cadrul rafinăriei Petromidia, și-a pierdut viața.

Starea generală a colegului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului și a tratamentelor de specialitate.

Gândurile și toată susținerea noastră merg către familia colegului decedat”, se transmite în mesaj.

Ce s-a anunțat despre starea celuilalt rănit transferat în Germania

Totodată, s-au aflat câteva informații noi cu privire la starea celuilalt pacient transferat pe 5 iulie la unitatea medicală din afara țării. ”Al doilea coleg spitalizat în Germania este în acest moment stabil și răspunde la tratament”, precizează sursa citată.

Vă amintim că un tânăr a pierit, iar alți 5 oameni au fost răniți, după ce la Rafinăria Petromidia au avut loc o explozie și un incendiu, pe 2 iulie. Ministerul Apărării anunțase, pe 5 iulie, că cei doi răniți care au suferit arsuri în explozia de la Rafinăria Petromidia au fost duși în Germania, la Offenbach, cu o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale.

Norul uriaș de fum generat de incendiul de la rafinărie a fost vizibil de la o distanță considerabilă, inclusiv de pe plajă, unii turiști surprinzând imagini până ca pompierii să reușească să domolească vâlvătaia.

374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger