AcasăSOCIALVeste bună la raftul supermarketului: se ieftineşte un produs de bază din...

Veste bună la raftul supermarketului: se ieftineşte un produs de bază din coşul de cumpărături

Românii care îşi fac cumpărăturile în supermarketuri primesc o veste excelentă: se ieftineşte laptele. Sau, cel puţin, aşa se crede, după ce furnizotii au acceptat să mai reducă preţul.

Furnizorii au redus preţurile pentru hipermarketuri, după ce vânzarile s-au prăbuşit din cauza scumpirilor.

Au şi o condiţie: stop importurilor!

Producătorii şi furnizorii au şi ei o condiţie pentru statul român: să oprească importurile de lapte din Ucraina, care îi aduc în pragul falimentului.

Reprezentanţii patronatului din domeniu spun că de acum încolo ne putem aştepta la o scădere a preţului laptelui din cauza cantităţilor mari de pe piaţă. Deja contractele au fost negociate cu magazinele.

Un litru de lapte „slab”: 5 lei

Vânzările de produse lactate s-au prăbuşit după scumpirile din ultimele luni. Preţul celui mai ieftin sortiment de lapte a ajuns 5 lei.

Altfel, Petre Daea, ministrul Agriculturii, a declarat că „nu este cazul să salivăm la orice propunere pe care o fac unii sau alţii”, după ce Comisia Europeană a autorizat, săptămâna trecută, includerea greierului de casă ca aliment nou în Uniunea Europeană, alături de viermele galben uscat și lăcusta călătoare.

author avatar
Andrei Ștefan
7.695 afisari

5 COMENTARII

  1. „…se ieftineşte un produs de bază din coşul de cumpărături…”
    Acest produs de baza al cosului de cumparaturi este manerul, care va fi inlaturat, facand cosul de cumparaturi mult mai ieftin.

  2. Exprimati-va corect: se ieftineste apa colorata, laptele adevarat era pe vremea comunistilor, cu coada, dar era lapte! Ce vand astia prin magazine acum sunt numai otravuri. Carne injectata cu coloranti, zarzavaturi si fructe bombardate cu radiatii, Euri la greu, cancer ptr organism. Au venit occidentul si ameriolacii sa ne hraneasca cu chimicale, greieri, gandaci si alte gunoaie. Nu se vinde nimic necontaminat si sanatos ptr organism. Cine poate si vrea sa traiasca sanatos, sa ocoleasca magazinele acestor nemernici care atenteaza la sanatatea fiintei umane in goana dupa bani, sa mearga la tara sa-si faca singur d-ale gurii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger